“Evde Yalnız Değilsiniz”

‘’Evde Yalnız Değilsiniz’’ projesi kapsamında evde bakımları yapılan ve rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye yatırılan 2 kişiyi Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ziyaret etti.

Kars’ta Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Kars Valiliği koordinasyonunda Kars Belediyesi, Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yürütülen ‘’Evde Yalnız Değilsiniz’’ projesi kapsamında evde bakımları yapılan ve rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye yatırılan 2 kişiyi Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ziyaret etti.

Bozkuş, Kars Devlet Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında 42 ailenin 5 bayan ve 5 erkek tarafından bakımlarının yapıldığını ve her türlü sorunlarıyla yakından ilgilenildiğini söyledi.

Hastanede yatan kataraktan ameliyat olacak olan Ali Akbaş ve kalp rahatsızlığı bulunan Saat Adıgüzel’i ziyaret eden Bozkuş, hastalara moral verdi.

Bozkuş, vatandaşa hizmet için burada olduklarını belirterek, ‘’Devletimiz her konuda vatandaşının yanında. SODES projesiyle sizin durumunuzda olan hemşerilerimize hizmet sunmaya çalışıyoruz, destek olmaya çalışıyoruz. Hastanemiz Başhekimi burada. Güzel ve sağlıklı hizmetlerle sizlerin eski sağlığınıza kavuşmanız için çaba sarf ediyorlar. Bizim görevimizde sizlere bakmaktır’’ diye konuştu.

Hastalarda kendilerine bakan bakıcılardan ve Belediye Başkanı Bozkuş’tan, memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

Bozkuş, daha sonra hastanede serviste yatan diğer hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Bozkuş’un hasta ziyaretinde Başkan Yardımcıları Zafer Arslanoğlu, Fatma Sinar ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Mürsel Avanaş ile Kars Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Yıldız da hazır bulundu.