Gençlerin Kandil Hediyesi TDV Gençlik Kollarından

"Hediyem Kitap Olsun"

Kars İl Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kollarınca Şehit Okan Koç İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerine "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında hazırlanan kitaplar Kandil hediyesi olarak takdim edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları üyeleri Şehit Okan Koç İmam-Hatip Ortaokulu sınıflarını gezerek öğrencilerle vakit geçirip tüm öğrencilere hediye olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitaplar hediye ettiler.

Kitap dağıtımına iştirak eden Kars İl Müftüsü ve TDV Kars Şube Başkanı Hamza Bayram, okuyan, düşünen, milli ve manevi değerlerine sahip, bir neslin yetişmesine katkı sunmak için İl Müftülüğümüz koordinesinde TDV Kars Şubesi Gençlik Kollarımız tarafından geleceğimiz olan gençlerimize "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında hazırladığımız kitapları Regaib Kandilinde hediye ettik. Amacımız yavrularımızın bilgi, ahlak, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkıda bulunmak ve Başkanlığımız yayınlarıyla öğrencilerimizi buluşturmaktır. Ben bu vesileyle kitapların temininde katkı sağlayan hayırseverlerimize ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları'na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.