HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Kars’ta

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkan yardımcısı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan Kars’a gelerek partililerle buluştu.

Numan Kurtulmuş önderliğine yeni yapılanan HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan seçime kısa süre kala Kars’a gelerek seçim çalışmalarını yerinde inceledi.

HAS Parti İl Binasında yapılan toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, Kars İl Başkanı Reis Karakoç, HAS Parti Kars Milletvekili Adayları, Genel Başkan Baş Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Atıf Özbey, Iğdır İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kayacan, Iğdır 1. sıra Milletvekili Adayı Ayhan Kaya ve çok sayıda partili katıldı.

Kars ziyaretinde partililere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Kılıçaslan seçime kısa süre kaldığının hatırlatmasını yaparak, Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un selam ve sevgilerini getirdiğini belirtti.

HAS Parti’nin yeni yapılanan bir parti olduğunu bu sebeple Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un her bölgeye ziyaret gerçekleştiremediğini ifade eden Kılıçaslan, “Seçime kısa süre kaldı, bizler çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz ve barajı aşacağımıza inanıyoruz. Sizlere de bu seçim sürecinde destek vermek amacıyla buradayız ve Genel Başkanımızın selam ve sevgilerini iletmek üzere yanınızdayız” diye konuştu.

Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, “Yeni bir parti olmamıza rağmen geçmişimizden bu güne kadar hep doğru çizgide hareket etmemizin verdiği etkiyle şu anda bulunduğumuz durum bizleri onurlandırıyor. Türkiye’nin her yerinde Milletvekili Adaylarımız yoğun bir çalışma içerisindeler ve Kars’ta da birbirinden değerli adaylarımızla hizmet için halkın karşısındayız. Bu birbirinden değerli adaylarımızın bu yolda ki çalışmalarında başarı sağlayacaklarına gönülden inanıyoruz” dedi.