İlk İstifa Saffet Özdemir’den

CHP’den Adaylık İçin İlk İstifa Saffet Özdemir’den...

Kars Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ve Kentsel Politika Planlamacı ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Saffet Özdemir; 12 Haziran 2011 seçimlerinde Kars’tan CHP Milletvekili aday adayı olmak için kamudaki görevinden istifa etti.

Şehrimizin tanınan ailelerinden Özdemir ailesine mensup Saffet Özdemir; uzun yıllar Ankara’da bürokratlık yaptıktan sonra 2004 yılında Kars’a dönerek Kars Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmişti. Görev süresi boyunca alçak gönüllülüğü ve özverisiyle vatandaşların gönlünde taht kuran Saffet Özdemir; Kars’ın ülkesel ve uluslararası alanda tanınması için yapılan birçok faaliyet ve projenin altına imza attı.

12 Eylül 2010 referandumunda adeta köy köy gezerek etkin bir “HAYIR” kampanyası yürüten Özdemir, ulusal ve uluslararası alanda faaliyette bulunan birçok sivil toplum kuruluşunda etkin görev ve yöneticilik yapmakta.  Üç yabancı dili anadili gibi konuşabilen Saffet Özdemir’in kentimizin gelişim ve kalkınmasına büyük emekleri olduğunun bilinciyle, kendisine Hüryurt Gazetesi ve www.gazetekars.com internet haber portalı olarak başarılar diliyoruz.