İnternete bağlanamıyoruz

Kars’ın interneti de Erzurum yollarına kurban edildi...

Çağımızın vazgeçilmezi internete Kars’ta bağlanılamıyor. Yaklaşık bir haftadır süren bağlantı sorunu kullanıcıları çileden çıkarıyor.

İnternet çağında yaşamamız ve vazgeçilmez olmasına rağmen Kars’ta son bir haftadır il genelinde meydana gelen internet arızası yine Erzurum yollarında tıkandı.

Edinilen bilgilere göre bu seferki internet arızasının nedeni, Erzurum’daki kanallardan birinde kopma veya arızadan kaynaklanmış olması.

İl genelinde meydana gelen internet hızındaki sorunlar, kullanıcılarını canından bezdirirken, sorun ise devam ediyor.

Gün geçmiyor ki birçok kullanıcı internet hizmetinden şikayet etmesin. İnternet sorunu yaşayan kullanıcılar ise bu arıza ve sorunlarını çoğu zaman anlatacak bir ilgili de bulamıyorlar. Eğer internetiniz Cuma günü arızalanırsa ve işi de bilmiyorsanız Pazartesi günü öğlene kadar belki arızanız giderilebilir. Çünkü Cuma günü 17.00 saatleri itibariyle kurum tatile giriyor. Böylece Pazartesine kadar beklemek sorundasınız. Nöbetçi olan arıza gidericileriyle de meydana gelen arızalarda ortadan kalkmıyor. Ayrıca arıza için aradığınız telefonlarda operatörlere bağlanana kadar da onlarca dakika geçiyor ama yine nafile, bir türlü arızanızı bildirecek görevli bulma şansınız da yok. Bulsanız bile sorun, sorun olmaya devam ediyor.