İş-Kurdan mesleki eğitim kursu

Türkiye İş Kurumu’ndan mesleki eğitim kursu...

Türkiye İş Kurumu Kars İl Müdürlüğü tarafından istihdam garantili “Bilgisayar Bakım, Onarım ve Arıza” konulu mesleki eğitim kursu düzenlenecek.

10 Mayıs’ta başlaşıp 27 Temmuz’da bitecek olan kursa başvurmak isteyenler en geç 9 Mayıs 2011 Pazartesi günü saat:10.00’a kadar www.iskur.gov.tr internet adresinden veya İşkur İl Müdürlüğünden başvurabilirler.

Kursiyer seçmeleri 9 Mayıs günü saat: 10.30’da İş Kur İl Müdürlüğünde yapılacak.

Söz konusu kursa katılmak isteyenler kursiyer seçme gün ve saatinde İş Kur İl Müdürlüğünde bulunmaları gerek.

MOBİLYA İMALAT İŞÇİSİ KURSU VERİLECEK

Türkiye İş Kurumu Kars İl Müdürlüğü tarafından Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezi (UMEM) projesi kapsamında Mobilya İmalat İşçisi Kursu verilecek.

Yüzde doksan istihdam garantili olan bu programa katılmak isteyenlerin şahsen kuruma giderek veya beceri10.org.tr internet adresinden 6 Mayıs günü saat: 17.00’a kadar başvurularını yapmaları gerekmekte.

Kars İl Müdürlüğünce 5 ay süre ile Ağaçlandırma ve Çevre Düzenlemesi konulu toplum yararına çalışma programları düzenlenecek.

İl Çevre Orman Müdürlüğüne 35 kişi, Sarıkamış Orman İşletmeye 45 kişi verilecek.

Sarıkamış Orman İşletmede çalışacak 45 kişiden 3 kişi Kars Merkezde, 7 kişi ise Selim İlçesinde çalıştırılacak.

Toplum Yararına Çalışma Programlarına katılmak isteyenlerin en geç 6 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar ilçe merkezinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüklerinde mevcut bulunan hizmet noktası aracılığı ile, www.iskur.gov.tr internet adresinden veya İşkur İl Müdürlüğünden başvurmaları gerekmekte.

(BA-BA-S) KARS (KHA)