Kağızmanda resim sergisi

24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında, Kağızman Lisesi kantin salonunda, birçok öğretmen ve öğrencilerinde katıldığı, Resim Sergisi düzenlendi.

Kağızman Lisesi’nde, Atatürk İlk Öğretim Okulu Resim Öğretmeni,  Ayşen Ayhan öncülüğünde düzenlenen sergide, Dr. Mustafa Yalçın İlk Öğretim Okulu ve Atatürk İlk Öğretim Okulu öğretmenlerinin, öğretmenler gününe özel  yaptıkları birbirinden güzel eserler görücüye çıktı.

Dr. Mustafa Yalçın İlk Öğretim Okulu Müdürü, Sülhettin  Atış ve Atatürk İlk Öğretim Okulu Müdür Yardımcısı Gülseren Yılmaz’ın açılışını yaptığı sergiye, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kara kalem, Yağlı Boya, Sulu Boya ve Kuru Boya çalışmalarının yapıldığı sergide, resimler büyük beğeni kazandı.

Kağızman Lisesi Okul Müdürü Tufan Ayhan, yaptığı konuşmada,”böyle bir organizasyonun hazırlanmasına katkılarından dolayı, Öncelikle Dr.Mustafa Yalçın İlk Öğretim Okulu Müdürü Sayın Sülhettin  Atış ve Atatürk İlk Öğretim Okulu Müdürü Sayın Mithat Aygün hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz Kağızman Lisesi olarak, onların düzenlemiş olduğu sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyorum,” dedi.

Bu serginin yapılmasına öncülük eden, Atatürk İlk Öğretim Okulu Resim Öğretmeni Ayşen Ayhan ise, "Öğretmenler olarak bir araya geldik ve böyle bir sergi düzenlemeye karar verdik. Kağızman’da yetenekli birçok öğretmen arkadaşımız var. Önemli olan bu yeteneği ortaya çıkartmaktı. Bunu başardığımıza inanıyoruz. Sergiye gösterilen ilgiden gayet memnunuz. Desteklerinden dolayı Sülhettin Atış  hocamıza, Mithat Aygün Hocamıza ve bizlere Kağızman lisesi olarak kapılarını açan Tufan Ayhan Hocamıza çok teşekkür ediyoruz,” dedi.