Karabağ İçin Önemli Karar

Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Göksal Kaygısız, Avrupa Parlamentosu’nun Ermenistan’ın işgal altında tuttuğu Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ ile ilgili bu kararını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.

Başkan Kaygısız, Yıllardır işgal altında tutulan ve Ermeni zulmüne maruz kalan Azerbaycan toprakları için Azerbaycan halkının vermiş olduğu haklı mücadelesini Avrupa Parlamentosu bir kez daha onaylayarak  Ermenistan’ın koşulsuz ve şartsız Karabağı terk etmesi gerektiği  yönünde  almış olduğu karar bizleri mutlu etmiştir, dedi.

Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Göksal Kaygısız sözlerini şöyle sürdürdü : “Davasında haklı olan kardeş Azerbaycan halkının haklılığını sadece bizler değil Avrupa Parlamentosu da desteklemiştir.

Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Avrupa Parlamentosu’nun Ermenistan’ın işgal altında tuttuğu Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ ile ilgili bu kararını memnuniyetle karşılıyor. Bu zulmün sona ermesi ve Ermenistan’ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarından bir an evvel çekilmesini temenni ediyoruz.”