Karabulutlu Göreve Başladı

Sendika Başkanı Ahmet Karabulutlu Göreve Başladı...

KARABULUTLU: BİZLERE GÜVENEN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kars İl Özel İdaresi’nde yapılan işçi sendikası seçimlerinde Ahmet Karabulutlu’nun grubu büyük bir çoğunlukla kazanmasının ardından, Sendika Başkanlığına getirildi.

Bugün göreve başlayan Ahmet Karabulutlu’nun listesinde yer alan Şentürk Çağan ve Nejdet Kaskan ise temsilci olarak atandılar.

Denetim Kurulu Başkanlığına aynı iş yerinde çalışan Hüsniye Özen, Disiplin Komisyon Üyeliğine Ahmet Kemer getirildi. Ankara delegeliğine ise Yakup Avinç  seçildi.

Atama yazısının ardından görevi bir önceki başkandan devralan Sendika Başkanı Ahmet Karabulutlu, şunları söyledi:

“Aynı iş yerinde uzun yıllar işçi sorunlarını yakından bilip takip etmenin avantajı ile, işçi arkadaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenip, sorunları çözdüğümüzden dolayı arkadaşlarımız bizlerden yana tercihlerini kullanarak, şahsımı yeniden Sendika Başkanı seçme teveccühünde bulundular. Kurumunuzda çalışan tüm emektar işçi kardeşlerime şahsım ve yönetim kurulumuz olarak teşekkür ediyoruz.  Her zaman işçi hakları ve sosyal haklar konusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kesinlikle işçilerimiz arasında ayrımcılık yapılmayacak, bu duygular ile hareket edilmeyecektir. Hepimiz kardeşiz, arkadaşız üreten sınıfız. İş yerimizde bir büyük sendikanın varlığını işverenlerimiz de bilmelidir. Çünkü yapılan bütün yatırımlar ve çalışmalar işçi kardeşlerimizin çalışmaları sonucu gerçekleşmektedir. Bizle her daim devletimizin ve milletimizin yanındayız. Ülkemizin daha güzel yerlere gele bilmesi içinde elimizden gelen ne ver ise yapmaya hazırız. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda kazasız ve belasız nice yıllar çalışmayı nasip eylesin.  Allah yardımcımız olsun”  dedi.