Karayolları Bölge Müdürlüğü kuruldu

Kars’a Karayolları Bölge Müdürlüğü kuruldu...

Kars’ta kurulan 18. Bölge Müdürlüğü’ne İstanbul Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Necati Çakıroğlu atandı. 

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Kars’ta kurulan 18. Bölge Müdürlüğü için Erzurum’dan da gelecek yetkililerle birlikte alt yapı çalışmalarının hızlandırılacağını söyledi. 

Erdoğdu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kars’a büyük önem verdiğini, bu doğrultuda Kars’ın ve Karslı’nın ihtiyacı olan bütün hizmetlerin aşama aşama Kars’a getirileceğini belirtti. 

Erdoğdu, önce Lojistik Merkezi’nin 2011 yatırım programına alındığını, şimdi ise Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nün faaliyete geçmesiyle Kars’ın ve çevre illerin alt yapı yatırımlarıyla büyük bir ivme kazanacağını ifade etti. 

Önümüzdeki bahar aylarında da başta enerji olmak üzere KÖY-DES aracılığıyla ciddi yatırımlar yapılacağını da kaydeden Erdoğdu, insan ihtiyaçlarının sınırsız olduğunu belirterek, “Elbette yapılan yatırımların, getirilen hizmetlerin Kars’ın tüm sorunlarını bir anda bitireceğini iddia etmiyoruz. Ama önemli olan bu sorunları tespit ederek kararlı bir şekilde sorunların üzerine giderek, bunları en asgari seviyeye indirmek öncelikli amacımızdır. Bu anlamda 18. Bölge Müdürlüğü’nün ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.