KARİMDER’den Konferans

Kars İli Memurlar Derneği (KARİMDER) üyeleri, düzenledikleri ‘Kars’ın kurtuluşundan Cumhuriyet’in kuruluşuna’ adlı konferansa Vali Eyüp Tepe’yi de davet etti.

KARS İli Memurlar Derneği (KARİMDER) üyeleri, düzenledikleri ‘KARS’ın kurtuluşundan Cumhuriyet’in kuruluşuna’ adlı konferansa Vali EYÜP Tepe’yi de davet etti.

Kars Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda, 31 Ekim’de saat 19.00’da gerçekleşecek konferansa Kafkas Üniversitesi Fen-Edebiyet Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr SELÇUK URAL konuşmacı olarak katılacak. KARİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, üyelerinin talepleri doğrultusunda, ‘KARS’ın kurtuluşundan Cumhuriyet’in kuruluşuna’ konferansını düzenleme kararını yönetim olarak günler öncesinden aldıklarını söyledi.

Yıldırım, dernek bünyesinde düzenleyecekleri bu konferans ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 30 Ekim KARS’ın kurtuluşunu dolu dolu geçirme fırsatı elde edeceklerini belirtti. Yıldırım, üyelerinin konferansta Vali EYÜP Tepe’yi de aralarında görmek istediklerini dile getirerek, “Dernek yönetimi olarak Valimiz Tepe’yi makamında ziyaret ederek konferans hakkında bilgi verdik. Üyelerimizin talebini ve bizim davetimizi ilettik.” dedi.