Kars, Yüksek Değerler Bütünüdür

“Kars'ın Sorunlarına Akılcı Çözümlerle Yaklaşıyoruz”

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvensoy, Kars'ın tüm sorunlarına akılcı bir yaklaşımla eğildiklerini, şehrimize dair her meselenin gündemlerinioluşturduğunu açıkladı.

KARS, YÜKSEK DEĞERLER BÜTÜNÜDÜR

Kars'ın bir değerler manzumesi olduğunu, bu değerin doğru biçimde ifade edilmesi ve doğru yere taşınması noktasında hassasiyet içinde bulunduklarını kaydeden Güvensoy, hizmette önceliğimiz Kars'tır. Gelecek nesillere Kars'ı layık vechile taşımak durumundayız. İlin her sorununu dert edinir, her meselesine samimiyetle yaklaşırız" dedi.

SOSYAL DEĞERLER SAYGI BULMALI

Gündelik telaşların ve hesapların ötesinde bir 'Kars olgusu' bulunduğuna işaret eden Güvensoy, Kars'ın geleceğe kalkınmış bir il olarak taşınabilmesinin sosyal değerler bütününün korunmasıyla mümkün bulunduğunu ifade etti.

Güvensoy : "Kars'ı Kars yapan değerlerimiz mutlaka canlı tutulmalı, ilin sosyal dinamikleri, tarih ve kültür dokusuyla özdeş olarak hayata kazandırılmalıdır" şeklinde konuştu.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası'nın bütün etkinliklerinde, ilin temel sorunlarına vurgu yapıldığını, Kars nabzının gereğince aktarıldığını kaydeden Güvensoy, oda tarafından seslendirildiğini kaydetti.

Güvensoy, Ramazan ayının başlaması ile birlikte bütün hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar diledi.