Kars’ın Nakışı Karakelle Aday Adayı

Ak Parti Kars Eski İl Başkanı Ramazan Karakelle, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Kars Eski İl Başkanı Ramazan Karakelle, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Kars Kurucu Üyesi, 2007 genel seçimleri, referandum ve 2009 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’nin İl Başkanlığı görevini yürüten ve Ak Parti’yi başarıdan başarıya taşıyan Karakelle, Kars’ta siyasete kalite getiren Ak Parti Siyaset Akademisi’nin de Karslı siyasilerle buluşturan isim olarak ön plana çıkıyor.

Ak Parti’nin güçlü aday adaylarından olan Ramazan Karakelle, Ak hizmetlerle Kars’ı istenilen seviyeye, yine hep beraber, partimizle birlikte taşıyacağız, dedi.

Ak Parti’nin Kars’ta büyük ve önemli hizmetler gerçekleştirdiğini, sağlıktan eğitime, turizmden sosyal hayata kadar her alanda Ak Parti’nin Kars’ta izlerini bulmanın mümkün olduğunu ifade eden Ramazan Karakelle, Haziran 2011 seçimlerinde de yine Ak Parti’nin iktidar, Kars’ta ise seçimlerin tek galibi olacağını ifade etti.

Ak Parti’nin Kars’taki hedefinin üç milletvekilini de almak olduğunu vurgulayan Karakelle sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah’ın izniyle Kars’taki hedefimiz üç sıfırdır. İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Ak Parti Türkiye’de bir tarih yazdı. Dürüst, başarılı ve çalışkan bir liste ile Kars’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Bilgi ve tecrübelerimizi Ankara’ya taşıyarak Kars’a ve Kars halkına Ankara’dan hizmet vermeye talibiz ;  tek amacımız serhat şehri mübarek Karsımıza hizmettir. Biz bu düşüncelerle yola çıktık ve sayın Başbakanımız tabiri ile durmadan da yolumuza devam ediyoruz. Bizim başarımızın sırrı önce Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan sonra da il ve ilçe teşkilatlarımızdır. Sürekli istişare halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah nasip eder de aday olursak sayın Başbakanımızın şahsıma olan güven ve teveccühünü Kars’ın her alanda gelişmesine ve inkişaf etmesine harcayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun diyor, partimizdeki bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor, Haziran 2011 seçimlerinin ; ülkemize, Karsımıza ve Ak Partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, muhterem Kars halkından da partime ve şahsıma destek bekliyorum.” 

RAMAZAN KARAKELLE KİMDİR:

1973 yılında Kars’ta doğdu.

İlk Öğretimini Merkez Çığırgan Köyü’nde, Orta Öğrenimini Kars İmam Hatip Lisesi Orta Bölümü’nde, Lise öğrenimini Kars Cumhuriyet Lisesi’nde, Yüksek Öğrenimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü’nde tamamladı.

2001 yılında Ak Parti Kars Kurucu Üyesi oldu. Sırasıyla; Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi, Siyasi İşler Başkanı, Teşkilat Başkanı ve Ak Parti Kars İl Başkanı olarak görev yaptı.

Evli ve üç çocuk babası.