Karsspor’da neler oluyor?

Gazeteci-Yazar Levent Karaçay, “Karsspor’un başarılı olması aslında hiçte zor değil. Sadece birlik ve beraberlik içinde iyi bir ekip olmak ve takım olarak hareket etmek gerekiyor”

“Anladığımız kadarıyla Karsspor’un daha yukarı çıkmak gibi bir hedefi yok. Yaşananlar bana bunu gösteriyor. Eğer daha yukarıları hedefleyen bir takım olsaydı o yönde icraatlar yapar ve bu icraatlarını halkıyla paylaşırlardı”

Gazeteci-Yazar Levent Karaçay, “Karsspor için hayati önem taşıyan bir maçtı, Pazarspor maçı. Ancak ne yazık ki bu maçı deplasman da net bir skorla kaybettik. Eğer bu maçı kazanmış olsaydık hem play off için önemli bir avantaj sağlamış olacaktık, hem de dokuzuncu sırada değil de, beşinci sırada yer alacaktık. Artık bu durum üzerinde durmanın da bir anlamı yok sanırım. Çünkü henüz her şey bitmiş sayılmaz. Play Off şansımız hala devam ediyor. Bu takımın başarılı olması aslında hiçte zor değil. Sadece birlik ve beraberlik içinde iyi bir ekip olmak ve takım olarak hareket etmek gerekiyor. Takım sporlarında başarı için şart olan şeyde işte budur. “Takım ruhu” daha önceki yazılarımda bütün Karslı hemşerilerimize seslenmiştik. Ve Karsspor’a sahip çıkmalarını rica etmiştik. Fakat görülen o ki bu çağrı kimsenin umurunda olmamış sanırım. Ben iddia ediyorum ki Kars’a yapılacak en iyi hizmetin, Karssporun desteklenip Önce Bankasya ligine, sonrada süper lige çıkmasını sağlamak olacaktır. Vizyonu olan herkesin, bu takımın süperlige çıkmasıyla ilimizin nasıl gelişeceğini görebilir,” dedi. 

Karaçay, dünkü köşe yazımda da belirttiğim gibi bu şehrin farklı bir enerjiye ihtiyacı var. Üzgünüm ama şehir uyuyor. Lütfen kimse kusura bakmasın ne yazık ki bu bir gerçek. Artık uyanma zamanı gelsin. Biz, bize sunulanlara razı olmayalım, biz istediklerimize sahip olmak için çabalayalım. 

PEKİ TAKIMDA NELER OLUYOR?

“İyi şeyler olmadığı aşikar. Anladığım kadarıyla bu takımın daha yukarı çıkmak gibi bir hedefi yok. Yaşananlar bana bunu gösteriyor. Eğer daha yukarıları hedefleyen bir takım olsaydı o yönde icraatlar yapar ve bu icraatlarını halkıyla paylaşırlardı. Neyse ben bunları yazarken amacım kesinlikle yıkmak değildir, aksine yapmak, yapıcı olmaktır. Kimseyi de hedef göstermek peşinde değilim. Benim tek amacım bu takımın daha da yukarılara çıkması. Çünkü bu takım, yani Karsspor takımı yukarılara çıkarsa bu şehir faydalanacak ve gelişecektir. 

Bunun örneğini Manisaspor, Bursaspor ve kayserispor en iyi şekilde göstermiştir. Ben bu şehirleri görme şansı buldum. Özellikle Manisaspor süperlige çıktıktan sonra şehirde yapılan yatırımları bir gazeteci olarak yakından takip ettim. Bu süreçte bütün şehir insanının nasıl birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğine şahit oldum. Siyasisinden bürokratına, vatandaşından işadamlarına herkesin bu sürece nasıl katkı sağladığını gördüm. Ve sonrasında da yakalanan bir başarı ve bununla birlikte şehre yapılan çok ciddi yatırımlar. 

Karsspor taraftarı bir açıklama yaparak bu kötü gidişin hesabını sormak için tesislere gideceklerini belirtmişler. Bu duyarlı davranış için onları kutluyorum. Ancak lütfen bu duyarlı davranış olumsuz sonuçlar doğurmasın ve Karsspor için güzel şeylerin başlangıcı olsun,” dedi. 

Karaçay, Karsspor taraftarları Harbiler36 nın yapmış olduğu yazılı açıklamayı sizlerle paylaşmak istiyorum. 

“Pazarspor Maçında Gollerin Hepsi Aynı Kanattan Gelmesi Penaltının da Aynı Kanat Üzerinden Olması ve Bu Bekde Oynayanın 90 Dakika Oynaması,Ahmet Maran'nın 3-0 dan Sonra Oyuna Girmesi Pazarsporun Uzun Futbolcuları Olmasına Rağmen Sarper Agca Gibi Hava Toplarında Hakimiyeti Yüksek Oyuncunun, Ali Gitmiş Gibi Yüreğini Ortaya Koyan Futbolcuların Forma Giymemesi 20 Maçta Golü Olmayan Forvetimizin 90 Dakika Boyunca Sabredilmesi Normal Maçlarda Sağ Tarafı Felç Eden Abdullah'ın 2 kez ileriye çıkması,Orta Sahanın Bel Kemiği Onurun Berbat Oynaması,Cihan'nın Halı Sahada Oynayanların Bile Yapmadığı Pazarspor Futbolcusuna Asist Yapması,Takımımızın 90 Dakika da Toplam 3 Şut Çekmesi, Aklımızda Soru İşareti Bıraktı?”