Kars’ta Gripin Rüzgarı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Bahar Şenlikleri'nin 3. günü sahne alan Gripin rüzgar gibi esti.

KAÜ Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen konserlerin 3. gününde sahne alan Rock müziğin en başarılı performans gruplarından Gripin, öğrencilere ve Karslılara keyifli dakikalar yaşattı.

KAÜ Veteriner Fakültesi alanında yapılan konsere binlerce öğrenci ve vatandaş katıldı. Havanın soğuk olması ve grubun geç sahne alması öğrencilere zor anlar yaşatsa da, gurup sahne performansıyla sıcak rüzgarlar estirmeyi başardı. KAÜ öğrencileri Gripin’i yakından görmek için yarışırken, boşluktan faydalanarak kendini sahneye atan bir öğrenciye ise güvenlik güçleri tarafından müdahale edildi.

Binlerce müzikseverle birlikte sevilen şarkılarını seslendiren Gripin ‘Durma yağmur durma, Gidenin dostu olmaz, Böyle kahpedir dünya’ adlı birçok eserinin ardından kapanış şarkısını ‘Yolcu yolunda gerek’ diyerek yaptı.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Sami Özcan tarafından teşekkür çiçeğini kabul eden Gripin, “Burada olmaktan çok mutlu oldum, bu güzel gece için ve çıkan aksiliklere rağmen anlayışınızız için teşekkür ediyorum” diye seslendi. Rektör Özcan ise : “Burada olmanız ve bu güzel geceyi sizinle yaşamamız bizleri de sevindirdi. Başka programlarda da birlikte olmak dileğiyle” şeklinde konuştu.