Kaymakam Şampiyonları Ödüllendirdi

Kaymakam Şampiyon Takımın Sporcularını Ödüllendirdi...

Kars’ta düzenlenen minikler arası futbol turnuvasında miniklerde 1. olan Dağpınar İlköğretim Okulu öğrencileri kaymakam tarafından ödüllendirildi.

Kars’ın Digor İlçesi Kaymakamı Fatih Özdemir, Kars’ta düzenlenen okullar arası minikler arası futbol turnuvasında 1’nci olan Dağpınar İlköğretim Okulu Öğrencileri’ni sınıflarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Dağpınar İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen ziyarette kaymakam Fatih Özdemir, başarılarından dolayı başta okul idaresi olmak üzere şampiyon takımın sporcularını tebrik etti.

Kars’ta gösterdiği üstün performans ve sergilediği güzel oyun ile rakiplerini teker teker geçerek şampiyonluk kupasını kaldıran Dağpınar İlköğretim Okulu minikler futbol takımı sporcularına kaymakam Özdemir yaptırdığı forma, eşofman takımı, sırt çantası ve kramponları vererek, öğrencilerden aynı başarıyı derslerinde de göstermelerini istedi.

Kaymakam Fatih Özdemir, 04-07 Nisan 2011 tarihleri arasında Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapılacak olan Türkiye Minikler Futbol müsabakalarında Kars’ı temsil edecek olan Dağpınar İlköğretim Okulu minikler futbol takımına başarılar dileyerek, sporun ve sporcuların her zaman destekçisi olacaklarını vurguladı.

Digor kaymakamı Fatih Özdemir, daha sonra beraberindekiler ile birlikte diğer sınıfları gezdi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Özdemir, öğrencilere sorular sordu. Aldığı doğru cevaplar karşısında memnun olan kaymakam, öğrencileri çikolata ile ödüllendirdi.