Kent Konseyi turnuva düzenledi

Kars Kent Konseyi Spor Komisyonu tarafından Kars Kapalı spor salonunda tenis turnuvası düzenlendi.

Daha önce Kent Konseyi Spor Komisyonu Başkanlığı tarafından Atletizm Yarışması, Mangala Turnuvası, Satranç Turnuvası düzenlenmişti. Tenis Turnuvasına 60 kişiye yakın sporcu katıldı. Turnuvaya katılan sporculardan Yıldızlarda 1. Ali Alagöz, 2. Barış Yılmaz, 3. Mustafa bostancı olurken Gençlerde, 1. Bayram Alagöz, 2. Engin Alagöz, 3. Metin Büyükdağ oldu.

Turnuva hakkında konuşan Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, gençlere yönelik spor faaliyetleri gerçekleştirmiş olmanın memnuniyet verdiğini belirterek spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını dile getirdi.

Turnuvada mücadele eden Tüm Sporculara başarılar dileyen Nevzat Bozkuş, “Sporun sağlık bakımından ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Psikolojik ve Fizyolojik olarak, insan gelişiminde faydaları oldukça büyüktür. Bu tip organizasyonlarla spora yarışma hüviyeti kazandırarak daha eğlenceli hale gelmesi için Kent Konseyi Spor Komisyonu farklı etkinliklerle çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

Kars Belediyesi Olarak gençliğe, sporcuya ve spora önem verdiklerinin altını çizen Bozkuş Şunları söyledi:

“Kars’ın sporda istenen düzeye gelebilmesi için gerekli destekleri sağlıyoruz. Bir şehrin gelişmişlik düzeyini belirleyen en önemli göstergelerden biri de sporda edindiği konumdur. Tüm çabamız, Kars’ı bilinen özelliklerinin yanında sportif alanda da ön plana çıkmasını sağlamak için uğraşıyoruz.”

Kars Kent konseyi Spor Komisyonu Başkanı Metin Rıza Akıl kendilerine spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a teşekkür ederek, “Biz Kent Konseyi Spor Komisyonu Başkanlığı olarak Kars’ta sporun ve sporcunun gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Birçok spor branşı ile ilgili turnuvalar yarışmalar ve kurslar düzenledik. Katılım oranı bizleri memnun ediyor fakat daha iyi olması için elimizden geleni yapıyoruz. Herkesten destek bekliyoruz.” dedi.