Kickboks Şampiyonları Kars’ta

Dünya Kickboks Şampiyonu Iğdırlı sporcu Erkan Varol, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat’ı makamında ziyaret etti.

Kickboks şampiyonları Erkan Varol ile Coşkun Sakar, Kars’ta “Kafkas Dövüş Arenası-2”yi düzenlemek istediklerini, bu konuda Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Karslı işadamlarından destek istediklerini belirtti.

Aslen Iğdırlı olduğunu ifade eden Kickboks Şampiyonu Erkan Varol, Kars Kalesi’nde düzenlemek istedikleri “Kafkas Dövüş Arenası-2”ye dünya şampiyonlarının katılacağını vurguladı.,

Gençlik Spor İl Müdürü Gürsel Polat’ın makamında düzenlediği basın toplantısında Kickboks sporcusu Erkan Varol, Ermenistanlı Gago Drago'yu Kars’ta meydan okudu.

Gago Dragu’ya meydan okuyan Erkan Varol Kars’ta düzenlenmesi düşündükleri “Kafkas Dövüş Arenası-2” gerçekleşir ise Erkan Varol ile Gago Drogu Dünya ve Avrupa Şampiyonası kemer maçında Kars Kalesi’nde karşı karşıya gelecek.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile görüşen şampiyon kickboksçular Kars’ta düzenlemeyi düşündükleri “Kafkas Dövüş Arenası-2”ye Bozkuş olumlu baktığını kaydettiler.