Kısa Youtube Linki Kullanmanın Avantajları

Youtube video paylaşımlarıyla kanalınızı daha popüler hale getirebilir ve videolarınızın daha fazla izlenmesini sağlayabilirsiniz.

Youtube video içeriklerini paylaşırken link kopyala ve yapıştır yapmak beraberinde bazı problemleri getirir. Özellikle sosyal medyada çok uzun ve kötü görünen video linkini kısaltmak sanıldığından çok daha kolaydır. Kullanıcı dostu web tasarıma sahip sitemiz sayesinde kişisel sosyal medya hesaplarınızda Youtube kısa link paylaşabilirsiniz.  

Youtube Link Kısaltma Nedir?

Youtube video veya kanal linkini sosyal medyadaki takipçilerinizle paylaşmak için uzun bağlantı adresine ihtiyacınız yoktur. Sosyal medyada etkileşim toplamanın en kolay yolu, Youtube videolarınızı Instagram hesabınızda paylaşmaktır. Instagram profilinizde en güncel Youtube videonuzun linkini paylaşırken kısa ve basit bir yöntem kullanabilirsiniz. Youtube link kısaltma, sosyal medya hesaplarınızı daha verimli bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Dünyanın en çok kullanılan video izleme platformu Youtube’da yayınlanan videoların linkleri çok uzun olduğundan kopyala – yapıştır yaptığınızda sorun yaratabilir. Sosyal medya hesaplarınızdan Youtube video paylaşımı yapmak için tek yapmanız gereken linkleri kısaltmaktır. Youtube linki daha kısa ve basit hale geldiğinde Instagram profilinizde yer alarak takipçilerinizin tıklamasını kolaylaştırır. Bu şekilde Youtube videolarınıza daha fazla etkileşim toplama şansına sahip olabilirsiniz.

Kısa Youtube Linklerinin Faydaları

Youtube’da yayınlanan herhangi bir videoyu diğer sosyal medya platformlarında paylaşmak, daha fazla etkileşim kazanmanızı sağlayabilir. Takipçilerinize kolaylık sağlamak için Youtube videonuzun linkini mutlaka kısalttıktan sonra paylaşmanız önerilir. Bu şekilde paylaşım yaptığınızda Youtube linkine tıklayan takipçileriniz doğrudan uygulama üzerinden videoyu açar. Youtube linki uygulamada açma sayesinde izlenme sayısı ve beğeni – yorum alma sıklığı artar. Youtube videonuzun daha fazla izlenmesini sağlamak için link paylaşımlarında kısaltma yapmanız tavsiye edilir.

Youtube Kısa Link Etkileşim Oranı

Günümüzde pek çok sosyal medya fenomeni, Instagram profillerinde Youtube kanallarının linkini paylaşıyor. Milyonlarca takipçisi olan fenomenler, bu şekilde en son paylaştıkları Youtube videolarına erişim sağlamayı kolaylaştırır. Etkileşim oranını ciddi anlamda arttıran Youtube kısa linkler sayesinde sosyal medya hesabınızı geliştirebilirsiniz. Youtube’da linkleri kısa yapmak için özel olarak tasarlanan web sitemizi kullanabilirsiniz.