Kızılay’dan Sağlık ve Temizlik malzemesi

Kızılay’dan ilköğretim okullarına sağlık ve temizlik malzemesi...

Kars Sarıkamış Kızılay Şube Başkanlığı, İlçe merkezi'nde bulunan 20 İlköğretim Okuluna Sağlık ve Temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Türk Kızılay’ı Sarıkamış Şube Başkanlığı, İlçe merkezi'nde bulunan 20 İlköğretim Okuluna Sağlık ve Temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Sarıkamış Kızılay Şubesi Gençlik ve Kadın Kolları ekipleri, İlköğretim okullarına küçük yaralanmalarda kullanılmak üzere, içerisinde pansuman amaçlı İlkyardım malzemelerinin bulunduğu Sağlık malzemesi ile sıvı deterjan, sabun ve temizlik malzemelerinden oluşan paketlerden dağıttılar.

Sarıkamış Mustafa Kemal Paşa İlköğretim okuluna sağlık ve temizlik malzemelerinin bulunduğu paketlerin tesliminde, Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Sarıkamış Kızılay Şube Başkanı Mir Hasan Taş, Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu müdürü Kazım Akbulak, Kızılay Şube müdürü Murat Karakoç, Kadın Kolları Başkanı Alev Karakoç ve Gençlik Kolları Başkanı Adil Boztoprak hazır bulundular.

Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu müdürü Kazım Akbulak’a sağlık ve temizlik malzemelerini teslim eden Kızılay Kadın Kolları Başkanı Alev Karakoç, şube olarak, imkanlar ölçüsünde okullara eğitim-öğretim dönemlerinde belirli aralıklarla bu tür yardımlarda bulunmak istediklerini söyledi.

Karakoç, “Mevcut stoklarımız da bulunan sağlık ve temizlik malzeme paketlerinden ilçe merkezindeki 20 İlköğretim okuluna verdik. Bundan sonra köy okullarına yardımda bulunacağız” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Sarıkamış Kızılay Şubesine duyarlı ve aktif çalışmalarından dolayı teşekkür etti.