Körfez General Edip Bayoğlu İlkokulu'ndan Kars'ı ısıtan proje

Kocaeli ili Körfez İlçesi General Edip Bayoğlu İlkokulu tarafından "Kış Kapıda, Bot Ayakta" projesi malzemeleri Kars'a ulaştı.

General Edip Bayoğlu İlkokulu tarafından kampanya ile ilgili şu bilgilere yer verildi : “Körfez Kaymakamı Sayın Uğur Kalkar'ın tensipleri ve Körfez İlçe Millî Eğitim Müdürü Sergülen Kurt'un himayesi ile Aralık 2022'de başlatılan; General Edip Bayoğlu İlkokulu - Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından yürütülen "Kış Kapıda, Bot Ayakta" projesi okulumuz sınıf öğretmenleri Emine Nazlı Kartal Bildik, Sevtap Kumru Aygün, Elif Özdemir Yılmaz'ın üstün gayretiyle bu dönem için nihayet buldu.

Gönüllü paydaşlarımızın desteği ile 150 çift bot Kars ilinde birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören ilkokul öğrencileri için temin edildi.

Gülünce Özel Eğitim Kurumu Müdürü Tazebey Yaşin, Kars-Kars Kalesi Otobüs işletmesi sahibi Sinan - Çetin ve Hakan Irak kardeşler, Kocaeli-Kars Kalesi İşletmesi sahibi Ahmet Bircan, mesai arkadaşı Altan Muroğlu tarafından kargolanarak Kars'a ulaştırıldı.

Kars'a bağlı Yücelen, Tekneli, Bayraktar, Hamzagerek, Hacıveli, Arasoğlu, Derecik, Gediksatılmış Köylerindeki öğrencilerimize Kars'ta görev yapan gönüllü öğretmenlerimiz tarafından bizzat teslim edildi.

Çorbada tuzu olanlara selâm olsun. Ne mutlu minicik yüzlere tebessüm çiçekleri açtıran güzel yurdumun civanmert insanlarına.

İnsana ve insanlığa hizmet noktasında başta Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar olmak üzere tüm hayırseverleri tebrik ediyor, tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz. Sağ olasınız, var olasınız!”