Kültüral Taşdemirden teşekkür

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Kültüral Taşdemir, temayül yoklaması sonrası yaptığı açıklamada, tüm Karslılara ve AK Parti teşkilatına teşekkür etti.

Taşdemir, “Kars’ta yapılan temayül yoklamasının huzur içerisinde geçmesinden dolayı mutlu oldum. Sayın İl Başkanımız Av. Ensar Erdoğdu, İl Yönetimine ve İlçe Teşkilatlarına, Gençlik ve Kadın Kolları birimleri başta olmak üzere tüm birimlere teşekkür ederim. İdeallerinin 2023 Türkiye’sine taşıyacak olan ak kadro içerisinde bulunmak en büyük idealimizdir. Bu süre içerisinde yerel manada Kars olmak üzere muasır medeniyet seviyesini hedef edilmiş bir Türkiye’de milletvekili olarak görev almak istiyorum. Bu konuda Kars halkının desteklerini beklerken, tüm hemşerilerime sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.  

KÜLTÜRAL TAŞDEMİR KİMDİR?

Kars-Ardahan 1967 doğumlu. Eğitimini Arpaçay’da tamamladı. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Mediko- Sosyal Biriminde Diş Hekimi olarak göreve başladı. 2000yılında İl Sağlık Müdürlüğü Ağız Diş Sağlığı Şube Müdürlüğü’nde görev yaptı. 2001–2007 yılları arasında Kars Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2007 yılı 23. Dönem Kars AK Parti Milletvekili Aday adayı oldu. Evli, 3 çocuk babasıdır.