Kurban dönüşleri başladı

Mübarek Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde terminale akın eden vatandaşlar bayram dönüşlerine başladılar.

Yakınlarıyla gözyaşları eşliğinde vedalaşanlar bol bol dua ederken, bayramı Kars’ta geçirdikleri için mutlu olduklarını söyleyenler ise önümüzdeki bayramlarda da Kars’a gelmeği düşündüklerini belirttiler.

Terminaldeki firma yetkilileri otobüslerinde 3 şoför bulundurduklarını ve hepsinin dinlenerek yola koyulduklarını söylediler. Şoförlerde otobüslerinde her türlü konforun olduğunu ve dikkatlice yolculuk yaptıklarını kaydettiler.

Doğu Kars Otobüs İşletmesi Müdürü Orhan Cihantimur, “Yolcularımızın her türlü konforunu ve rahatlığını düşünüyoruz. 3 şoförle yolu çıkılıyor. Böyle olunca da şoförlerimizin dinlenme imkanları daha iyi oluyor. Otobüslerimizde televizyon ve müzik hizmeti verildiği gibi muavinlerimizde her dakika yolcularımızın hizmetinde bulunuyor. Uzun yollarda verilen molalarla ihtiyaçlarını gideren ve dinlenen yolcularımız memnun şekilde varacakları yere varıyorlar. Bu da bizi mutlu kılıyor. Şu anda da bayram dönüşleri yapılıyor. Ortalama günde 10 otobüs çıkıyor ve ek sefere ihtiyaç kalmıyor” dedi.