Metin Özad : “2024 Yılı Kars için İYİ Belediyecilik Yılı Olacaktır”

​​​​​​​İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad, 2024 yılının Kars için Zafer yılı olacağını belirtti.

2024 yılının Kars’a güzellikler getireceğinin altını çizen Metin Özad ; “2024 yılı Kars için İYİ belediyecilik yılı olacaktır. Kars susuz kaldığı hizmete doyacak, birlik ve beraberlik içinde özlenen günlere hep birlikte kavuşacağız” dedi.

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad, yeni yıl mesajında, aziz şehitlerimizi ve Sarıkamış Harekatı’nda şehit olan 90 bin Mehmetçiği de andı.

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad mesajında şunları belirtti :

Milli birlik ve beraberlik içerisinde, yarınlara daha güvenle bakarak yeni bir yıla daha girecek olmanın sevincini yaşamaktayız.

Serhat şehrimiz Kars’ın kalkınması, gelişmesi, huzuru ve birlik beraberliği için çaba içerisinde olacağız. 2024 yılından ümidimiz çok yüksektir. Önce yüce Allah’ın izni sonra saygıdeğer hemşehrilerimizin desteği ile Kars halkını İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız. Adaylığımın açıklandığı günden bugüne değerli halkımıza göstermiş oldukları yakın ilgi ve verdikleri destek için şükranlarımı sunarken, desteklerinin devam etmesini diliyorum.

Tüm Karslı hemşehrilerimin yeni yılını en iyi dileklerimle kutlar, 2024 yılının devletimize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."