MHPnin Yeni Başkanı Muhsin Ağçay

On yılı aşkın bir süredir Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kars İl Başkanlığı görevini yürüten Oktay Aktaş, milletvekili aday adaylığını açıklayarak, partideki görevinden istifa etti.

Aktaş’ın istifasının ardından, parti yönetim kurulunun oylaması ile il başkanlığı görevine Muhsin Ağçay getirildi.

MHP il binasında düzenlenen devir teslim töreninde, Oktay Aktaş, görevimi dava arkadaşım, Muhsin Ağçay’a gönül rahatlığıyla teslim ediyorum, dedi.

Aktaş, uzun yıllardan beri Kars ve partimiz için birlikte mücadele verdiğimiz, 1994-2000 yılları arası Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyesi ve ikinci başkanı, parti yönetim kurulu üyeliği, sekreterlik ve muhasiplik görevlerini başarılı bir şekilde yürüten Muhsin Ağçay partimizin il başkanlığına getirilmiştir, kendisini tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum, dedi.

Görevi Oktay  Aktaş’tan devralan Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay ise Aktaş’a hizmetlerinden dolayı plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Ağçay, Türkiye'de Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidar, Kars'ta ise birinci parti yapmak için, birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız, dedi.

Başkan Muhsin Ağçay sözlerini şöyle sürdürdü : "On yılı aşkın bir süreden beri partimizin il başkanlığı görevini layığıyla yürüten ve partimize büyük emekleri olan saygıdeğer il başkanımız Oktay Aktaş'ın, Milletvekili aday adaylığı münasebeti ile görevden ayrılmasının neticesinde, parti yönetim kurulumuzun oylaması ile il başkanlığı şahsıma layık görülmüştür.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ; il başkanımız Sayın Oktay Aktaş'tan aldığımız bayrağı daha ileri noktalara taşımak için elimizden geleni eksik etmeyeceğiz. Türkiye'de Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidar, Kars'ta ise birinci parti yapmak için, birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız.

Amacımız ; Tarım ve hayvancılık alanında gelişmiş, ekonomik alanda kalkınmış, bacaları tüten, işsizliğin olmadığı bir Kars yaratmaktır. Bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi'nin yönetimi ve bütün kadroları teyakkuza geçmiş, haziran 2011 seçimlerine plan ve projeleriyle hazırlanmaktadır. Ülke genelinde de genel başkanımız ve liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'de 28 Ocak 2011 Cuma günü, bütün teşkilatların katılımı ile "Seçim Beyannamesi"ni açıklayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin hedefi 2011 seçimlerinde tek başına iktidar olmaktır. Bu hedef doğrultusunda da çalışmalara devam edilmektedir.

Uzun yıllarlar partimize ve Türk Milliyetçiliğine büyük emek ve katkıları olan, saygıdeğer İl Başkanımız Oktay Aktaş'a, bundan sonraki yaşamında, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür temenni ederken, yeni görevimizin, ülkemize, karsımıza ve partimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı hak'tan niyaz ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum."