Milletvekili Çalkın Akyaka Köylerini Ziyaret Etti

​​​​​​​Kars Milletvekili Adem Çalkın, köy ziyaretlerine Akyaka ilçesinde, Cebeci, Şahnalar ve Duraklı köyleri ile devam etti.

Kars Milletvekili Adem Çalkın; “TBMM ara tatilinde saha çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Gazi Kars’ımız benim için çok önemli. Memleketimin gelişmesi, kalkınması, insanların uyum, birlik ve beraberlik içinde yaşaması için var gücümüzle emek sarf ediyoruz. AK Parti 22 yıldır, ortaya koymuş olduğu icraatlar ile milletimizin gönlünü fethetmiştir. Bundan sonrada bu hizmetlerini aralıksız sürdürecektir.

Kars’ımızda köylerimizi ziyaret ederek, muhtarlarımızla, hemşehrilerilerimizle bir araya geliyoruz. Köylülerimizle aynı ortamı paylaşıyor, onların sorunlarını, beklentilerini, acil işlerini yerinde tespit ediyor, bunların çözümü için gerekenleri yetkililerle görüşmek suretiyle hayata geçirmeye çalışıyoruz. Köy ziyaretlerimize Akyaka’mızda, Cebeci, Şahnalar ve Duraklı köylerimizi ziyaret ederek sürdürdük.

Bizleri yanlarında, köylerinde görmekten oldukça mutlu oluyorlar. Sağ olsunlar ilgi ve alakalarını, samimiyetlerini hiç eksik etmiyorlar.  Akyaka’da bizleri ağırlayan, tüm köylülerimize, muhtarlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” Değerlendirmesinde bulundu.