Miniklerin Yılsonu Okuma Şenliği

İsmetpaşa İlköğretim Okulu 2010-2011 eğitim öğretim yılı, yıl sonu etkinlikleri kapsamında halk eğitim merkezi çok amaçlı salonunda okuma şenliği düzenledi.

Orhan ALCANOĞLU

Düzenlenen okuma şenliğine 1/A, 1/B ve 1/C sınıflarından 67 öğrenci ve öğretmenler görev aldı. Minik öğrenciler sempatik tavırlarıyla tüm marifetlerini sergilediler. Şiirler, prodiler, sikeçler, göçekçe ile çeşitli oyunlarla salonu dolduran veliler ve diğer yetkilileri coşturdular. Sınıf öğretmenleri Sabiha Polat, Sevgi Aygün ve Alaaddin Top’un başarılı eğitimleri sonucu 67 öğrencinin görev aldığı çalışmalar salondakiler tarafından beğeni ile izlendi. Okul müdürü Naif Ölmez, “İlkokul 1. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerin hazırladıkları okuma bayramı zengin programları ile davetlileri coşturdu. Teşekkür ediyorum. Okulumuzun etkinlikleri bununla sınırlı değil. Yıl sonu etkinliklerimiz devam edecek. Tyatro, seregi ve çeşitli oyunlarla velilerimizin karşısına çıkacaklar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum,” dedi. 

Halk eğitim merkezinde düzenlenen okuma bayramına okul müdürü Naif Ölmez, Halk Eğitim Merkez Müdür Yardımcısı Erkan Türk, İsmetpaşa İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Nazmiye Dönemert, okul öğretmenleri ve öğrenci velilieri katıldı.