Mithat Beyribey Aday Adayı

Kars’ın tanınmış işadamlarından Mithat Beyribey, Adalet ve Kalkınama Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Kars’ın kalkınması için elini taşın altına koyduklarını ifade eden Mithat Beyribey, Kars için gece gündüz demeden çalışıp, Kars’ı istenilen noktaya taşıyacağız, dedi.

Ak Parti’nin kurulduğu günden beri, ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacağına inandıklarını, bu anlamda ilk günden beri Ak Parti çizgisinden ayrılmadan, gerek partiye ve gerekse Kars halkına hizmeti şiar edindiklerini ifade eden, Mithat Beyribey, Kars’ın ve Karslının sorunlarına hâkim olduklarını, tek amaçlarının da Kars’a ve Karslı’ya hizmet olduğunu vurguladı. 

Ak kadrolarla Kars’ta yatırım hamlesi başlatacaklarını ifade eden Mithat Beyribey, Allah nasip eder de aday olursak, Kars’ı yönetmeye değil, Karslının hizmetkârı olmak için çalışacağız, dedi. 

Mithat Beyribey Kimdir :

1949 yılında Kars’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kars’ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nden mezun oldu. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın çeşitli birimlerinde çalıştı. Askerlik nedeni ile görevinden ayrılarak, vatani görevini tamamladıktan sonra Kars’a gelerek ticaret hayatına atıldı. Mithat Beyribey, Kars’ta ticaret hayatına devam ediyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Mithat Beyribey İletişim Telefonu : 0532 271 02 58