Ofis Taşıma Hizmeti Nasıl Alınır?

Asansörlü İstanbul ofis taşıma hizmeti için yeterli boşluğun olması gerekir ayrıca aracın yanına kamyon park edilecektir.

Güvenle ofis taşıma hizmeti almak isteyen çokça kişi bu soruya cevap aramaktadır. Pratik yöntemlerin önem arz ettiği ofis taşıma hizmetinde asansör hızlı ve güvenli ofis nakliyat şirketleri seçeneği sunan bir yöntemdir. Asansör sistemine sahip araçlarda ray sistemi vardır ve bu ray sistemi sayesinde kabin yüksek katlara uzanabilmektedir. Yüksek katlara kolaylıkla uzanabilen bu raylar aynı zamanda dört yüz kilo kadar kaldırma kapasitesine sahiptir. Kabin sistemi ray üzerinde hareket eder ve bu hareket esnasında yere paralel bir şekilde hareket eder.

Ofis Taşıma hizmeti Nasıl Alınır?

Asansörlü İstanbul ofis taşıma hizmeti için yeterli boşluğun olması gerekir ayrıca aracın yanına kamyon park edilecektir. Bu nedenle boşluğun iki kamyon tarzı araç için yeterli genişlikte olması gerekir. Araç yerinin belirlenmesinin ardından paketleme ve sigortalama işlemleri yapılır.

Eşya yerinde incelenir ve sigortalama işlemi yapılacaksa eşya pakete girmeden bu işlem yapılır. Sigortalama işlemi taşıma süresi boyunca geçerlidir ve taşıma bittiği zaman sigorta süresi biter. Paketlemenin başarılı bir şekilde yapılabilmesi demek eşyanın güvenli taşınması demektir. Bu nedenle paketlemecilerimiz işin uzmanı kişilerden oluşur. Kullandığımız paketleme malzemeleri ise güvenli ve kaliteli özelliklere sahiptir. Paketleme yöntemlerimiz de eşyanın yapısına uygun şekilde yapılır.

Ofis Nakliyat Kutulama İşlemleri

Paketleme işlemlerinde elektronik eşyalar ön planda değerlendirilir. Plazma tv’ler, bilgisayarlar, fotokopi makineleri ve benzeri birçok hassas elektronik eşya seçenekleri özel olarak paketlenir. Özellikle ekran kısmının her hangi bir hasar görmemesi için strafor ile dikkatli bir şekilde paketleme işlemi yapılır. Ofis nakliyat hizmeti almak için ziyaret edebilirsiniz:

https://www.ofistasima.com/