Özgeçmişler içeren özgeçmişler oluştururken ne bilmek istiyorum?

Unutmayın – kayda değer ölçüde, plak tasarımından bağımsız olarak, sloganlar açısından zengin, sürekli içerik üretirsiniz.

Özgeçmişler içeren özgeçmişler oluştururken ne bilmek istiyorum?

Unutmayın – kayda değer ölçüde, plak tasarımından bağımsız olarak, sloganlar açısından zengin, sürekli içerik üretirsiniz. Özgeçmişinizin farklı bir anahtar kelime formunu korumanız gerekli değildir. TÜM özgeçmişler, parolalar için güçlü bir aksan hatırlamalıdır. Sık kullanılan sözler, genellikle bir şirketin sizin becerilerinize sahip bir aday ararken kullanacağı şeyler veya ifadeler olarak tanımlanır. Bir sorguda özgeçmiş incelemenizi artırmak için özgeçmiş şablonunuzda ihtiyatlı olan herhangi bir sayıda slogan kullanmanız gerekecektir.

1. Sloganlar, uzmanlık gerektiren ve yetkin konulara, sektörle ilgili dile ve çalışma geçmişinize odaklanmalıdır. Aynı şekilde, üyesi olduğunuz bağlantıların ve bağlantıların adlarını girin.

2. Ayrıca durum elveriyorsa özgeçmişinizin çeşitli yerlerinde anahtar kelime eşdeğerlerini kullanın ve bir terimin baş harflerini bir alanda kullandığınızı varsayarak diğerinde terimi açıklayın.

3. Sürekli açık olun. Örneğin, “PC eğitimli” ifadesini eklerken, kullanabileceğiniz, iyi olabilecek belirli programları da listelemeniz gerekecektir.

Bu, dağınıklığın en iyi bilinen alanlarından biridir, bu yüzden bir kez daha belirteceğim… devam parolasının içeriği, her zamanki özgeçmişinizin özüyle çelişmek zorunda değildir. Dikkatli bir zamanlama ve akışla, gelişmiş ama aynı zamanda geleneksel bir müfredatın güçlü, zorlayıcı ve dinamik dilini de içeren bir müfredat oluşturmak mümkündür. Bu sadece özgeçmişinizin organizasyonunu iyileştirmekle kalmayacak, aynı zamanda özgeçmişinizin tüm versiyonlarının içeriğinin hem PC hem de insan okuyucu için güncel olmasını sağlayacaktır. Ayrıca, özgeçmiş metninizde uzman bir özgeçmişe ve kaynak madde işaretli özgeçmişe katıldığınızı varsayarsak, farklı bir anahat taslağı oluşturmanız gereken neredeyse hiçbir şey yoktur.

Ne yazık ki, özgeçmişinizde kullanmak için en iyi moda sözcüklerin belirli bir özetini bulmak zordur, çünkü "şaşırtıcı" sloganlar her kişi için farklıdır ve çoğunlukla nesnel ve ilginç meslek temellerine bağlıdır. Bununla birlikte, kesin olan şey, tamamen hazır bir sloganın devam etmesinin, büyük ölçüde elektronik adayın küresel konumlandırma çerçevelerine bağlı olan bir iş piyasasında ilerlemeniz için çok temel olduğudur, biraz şüpheli hissettiğinizi varsayarsak, uzman bir özgeçmiş denemecisi ile konuşmalısınız. .