Riccarda Torriani Kars’a hayran kaldı

​​​​​​​İsviçre Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Riccarda Torriani, Karslı Girişimci Kadınlar Derneği’nin hazırladığı "Kadın Liderim" projesinin final toplantısına katılmak üzere Kars’a geldi.

İsviçre Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Riccarda Torriani, Kars’a ilk kez geldiğini ifade ederek, tarihi kimliği ve doğal yapısı ile Kars’ın özel bir kent olduğunu söyledi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Riccarda Torriani şunları belirtti : “Kars’a benim ilk gelişim. Çok güzel ve çok farklı bir şehir. İsviçre ile benzer özellikleri var. Hayvan ırkları bakımından benzerlikleri gördüm. Ani Antik Kenti’ni gezdim. Kars’ın turizm potansiyeli çok yüksek. Karslı Girişimci Kadınlar Derneği’nin "Kadın Liderim" projesi için Kars’a geldim. Bu projeyi destekliyoruz ve kadınların politikada olmalarına önem veriyoruz. Siyaset herkesi ilgilendiren ve herkesin hayatını etkileyen bir olgu, bu yüzden kadın erkek herkesin dahil olunması gerekiyor ki kendi hayatımız üzerinde söz hakkına sahip olalım. Kadın Liderim projesi ile de önemli bir yol kat edildiğini düşünüyorum. Bugün çok güzel bir ortamda erkeklerin de katılımıyla final toplantımızı gerçekleştirdik. Olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bu ve buna benzer projeleri desteklemeye devam edeceğiz.”