Saadet Partisi Yasta

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hayatını kaybetmesi Kars İl Teşkilatını üzüntüye boğdu.

Genel Başkanları Necmettin Erbakan'ın hayatını kaybettiğini duyan partililer Saadet Partisi Kars İl Teşkilatı'na akın etti. SP Kars İl Başkanı Barış Bayraktar, acılarının derin olduğunu söyledi. Bayraktar, "Değerli Kars halkı, değerli Türk halkı, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı bugün 11.40 itibariyle kaybetmiş bulunmaktayız. Kendilerine Allah'tan rahmet ve Türkiye'nin bütün Milli Görüş teşkilatının başı sağ olsun. Allah sabırlar versin" dedi.

Barış Bayraktar, "Sayın hocamız Devlet adamı olarak ve bir lider olarak, Türkiye'ye ve Dünya'ya mal olmuş bir insandır. Bunu da bu ülkenin küçüğünden büyüğüne herkes biliyor ve bugünde tasdik ediyor. Gününe çeker diye bir laf vardır. Bugün malumunuz 27 Şubat, yarın 28 Şubat, hocamız bu ülkenin kalkınması, vatandaşlarının insanının daha üstün refah düzeyde yaşaması için bir çok mücadeleler vermiştir. Bir çok zulümlere maruz kalmıştır. Ve bu vesile ile takdiri ilahidir ki, gününe çekmiştir diyorum ve bu vesile ile Milli görüş teşkilatının ve tüm Türkiye'nin kendisini sevenlerinin başı sağ olsun. Haktan rahmet diliyorum" diye konuştu.