ŞAİKO’dan muhteşem gösteri

Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu (ŞAİKO) Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen tiyatro gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen programa çok sayıda öğrenci, öğretmen ve aileleri katıldı.

Yaklaşık 50 öğrencinin sergilediği tiyatro, şiir, halk oyunları gösterisi ve canlandırmalar katılımcılar tarafından büyük beğeniyle izlendi.

ŞAİKO öğretmenleri Sibel Aydın ve Onur Çeçen’in yönettiği ve 20 öğrencinin oynadığı “Komşu Köyün Delisi1” adlı tiyatro oyunu ise aileler ve öğrenciler tarafından kahkahalarla izlendi. Öğrencilerden Kevser’in “Sakarya” adlı şiiri ise katılımcıları duygulandırdı.

Okul İdaresi tarafından organize edilen programda öğrencilerin kendilerine olan özgüveni kazanmaları için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Okul Müdürü İrfan Çelik, “Bizler eğitimci olarak öğrencilere eğitimle beraber özgüven duygusunu da aşılamak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Öğrencilerimiz de kendilerini bu tip organizasyonlarla daha iyi ifade edebiliyorlar ve bugün yapılan programda da bunun bir kez daha canlı tanığı olduk” şeklinde konuştu.