Saldırı Yok,AKP Adını Kullanmadım

Ak Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Kafkas Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Yunus (Gıcık) Kılıç, hakkındaki iddialara yanıt verdi : “ Yayımlanan haberler gerçeği yansıtmıyor, olay tamamen çarpıtılmış, dedi.

Kendisinin AK Parti’den aday adayı olmak için istifa etiğini ve Doktor Yusuf Günerhan ile olan tartışmada partisinin adını kullanmadığını ifade eden Prof. Dr. Yunus (Gıcık) Kılıç şöyle konuştu :

“Olay haberde ifade edildiği gibi olmamıştır. Yalnızca bir konuşma olmuştur. Konuşma sırasında Yusuf Günerhan’ın hakaretine maruz kaldım. Buna oradaki görevliler de şahittir. Kesinlikle o tartışma sırasında Ak Parti adını kullanmadım. Böyle bir ifade geçmemiştir.  Bu bir iftiradır. Ben yalnızca kardeşim Kemal Kılıç ile olan sorunu nedeniyle medeni bir insan olarak konuşmaya gittim ; ama medenice karşılanmadım. Herhangi bir tartaklama söz konusu değildir. Konu haberden öğrendiğim kadarıyla savcılığa taşınmış. Görgü tanıkları dinlendiğinde, haberdeki ifadelerin gerçeği yansıtmadığı görülecektir. Benim Ak Parti adını asla kullanmadığım ve asıl benim saldırıya uğradığım adalet önünde gün yüzüne çıkacaktır."