Şanlı’ya bir görev’de Dünya Türk Birliği’nden

Kısa adı D.T.B olan Dünya Türk Birliği Başkanlığı’na, Ülkücü Camianın yakından tanıdığı bir isim olan Murat Şanlı atandı.

CEM DAŞDELEN / Kars Medyası

Genel Merkezi Ankara’da bulunan Dünya Türkleri Birliği çalışmalarına hız verdi.                    

Bu bağlamda son yönetim kurulu kararıyla Türkiye’nin birçok iline yönetici atamaları gerçekleştirdi.

Türkiye’nin Turan’a açılan kapısı Serhat Şehri Kars’a geçmişte yöneticisi olduğu birçok STK’da başarılı işlere imza atmış bir ismi İl Başkanlığı Görevi’ne getiren Dünya Türk Birliği Genel Başkanı Nurullah Ağrı, "Şanlı’nın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inancımız tamdır. Turan’a açılan kapımız Serhat Şehrimiz Kars’ta güzel hizmetlere imza atacağına inanıyorum” dedi.

Şanlı; Dünya Türk Birliği İl Başkanlığına atanmasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Kars’ta sırasıyla Sendika Yöneticiliği, UlusalSağlık Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı ve Son olarak kesintisiz yedi yıl Türkiye Kamu Çalışanları vakfı’ ’TÜRKAV’’ Kars Şube Başkanlığı görevlerini yürüttüm. Üstlendiğim her görevin sorumluğunu bilerek hareket ettim. Son Olarak Dünya Türk Birliği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Sayın Uğur Pasin beyefendinin bizimle çalışmak istemesi ve Genel Başkan’ımıza tavsiyeleriyle bu göreve getirildim.Daha önce yüklendiğim görevlerde olduğu gibi sorumluluğumun bilincinde Türklük Şuur ve Gayesiyle aldığım görevi yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağım. Bu vesileyle bizlere inan güvenen bize bu onuru layık gören Başta Genel Başkanım Sayın Nurullah Ağrı olmak üzere Genel Başkan Yardımcım Sayın Prof.Dr A.Gökhan Yazıcı ve D.T.B Doğu Anadolu Bölge Başkanım Sayın Uğur Pasin Beyefendiye Şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin”