Şengül CHP’den Aday Adayı

30 Trilyon Kaynak Önderliği Yapan Sebahattin Şengül CHP’den Aday Adayı...

Merkezi Ankara’da olup ve illerde faal temsilcilikleri bulunan  Kars, Ardahan, Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu (KAI-BİR) Genel Başkanı  Sebahattin ŞENGÜL KAI illerinin sorunları ve çözüm önerileri hususlarında  Kafkas Üniversitesi’nin destek ve katılımlarını da alarak başta tarım, hayvancılık, turizm, sanayi ve ticaret olmak üzere ilimizin sosyo-ekonomik meseleleri konularında sempozyum, panel, konferans, seminerler düzenleyerek çeşitli projeler ürettiklerini söyledi.

Avrupa Birliği Hibe Kredileri için valiliklerle ortaklaşa sertifikalı eğitim seminerleri düzenlediklerini söyleyen Şengül bölge insanına 30 trilyon civarında kaynak yaratılmasında öncü olduklarını belirtti.

Şengül bölgenin sorunlarına dikkat çekerek sorun ve çözüm önerilerinin sürekli gündemde tutulduğunu, yetkili kurum ve kuruluşların gündemine taşındığını söyledi. Geçmişte yapılan tüm proje ve çalışmaların mutlaka hayata geçirileceğini de ifade etti.

1955 Kars Merkez ilçe ANI (Ocaklı) Köyü doğumlu, evli ve iki çocuk babası olan Sebahattin ŞENGÜL, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü mezunu olup A.İ.T.İ.A İşletme Yönetimi Enstitüsü Lisans Üstü Bilim Uzmanlığı MASTER diploması ve DİE Lisans Sonrası İstatistik İhtisas Eğitimi yaptı. Bu dönem aktif siyasete girerek, devletteki bilgi ve birikimini başkentteki tecrübe ve çevresini Kars halkına daha da faydalı olma adına kamudaki Müdürlük görevinden istifa ederek CHP’den aday adayı olduğunu bu vesile ile tüm aday adayı hemşerilerine de başarılar dileyerek 2011 seçimlerinin ülkemize, ilimize ve partimize hayırlı olmasını diledi.