Sizleri Unutmayacağız...

Defterdar ve Kültür Müdürüne veda yemeği verildi...

Kars İl Defterdarı Hanifi Erarslan ve İl Kültür Turizm Müdürü Hakan Doğanay’a, tahinleri nedeniyle Valilik tarafından veda yemeği verildi.

Öğretmenevi’nde düzenlenen veda yemeğine Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Adalet Komisyonu Başkanı Tamer Keskin, Baro Başkanı Cevdet Ucungan, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı ve Kurum Amirleri tam kadro katıldı.

Veda Yemeğinde bir konuşma yapan Vali Ahmet Kara her iki müdürün de Kars için iyi şeyler yaptığını vurgulayarak, “İnanıyorum ki bu arkadaşlarımız atandıkları illerde de başarılı olacaklardır. Kars’ta ki başarılarını atandıkları illerde devam ettireceklerdir. Kars’a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Van Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Hakan Doğanay, “Böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden dolayı çok mutlu oldum. Kars’ta görev yapmaktan her zaman mutlu oldum, Kars her zaman gönlümde olacak bir şehirdir” dedi.

Defterdar Hanifi Eraslan ise, “Kars’ta hizmet yapmak benim için çok büyük bir şerefti. Ülkemizin başka güzel bir yeri olan Amasya iline tahinim çıktı ve hizmet için üzerime ne düşüyorsa yapmak için orada olacağım. Kars’ta hiç yabancılık çekmedim, Kars’ın insanının sıcakkanlılığını ve burada tanıdığım hiç kimseyi unutmayacağım. Bu benim Kars’tan ikinci ayrılışım askerliğimi de Kars’ta yapmıştım, dolayısıyla Kars benim ikinci memleketimdir” şeklinde konuştu.

Kars Valisi Ahmet Kara, Amasya Defterdarlığına atanan Hanifi Eraslan ve Van Kültür Müdürlüğüne atanan Hakan Doğanay’ı Kars’a yapmış oldukları hizmetleri plaketle ödüllendirdi.