Teşekkürler CERAGEM

CERAGEM Deneme Satış Noktası Karslı hastaların yüzünü güldürüyor. Hergün bine yakın Karslıya hizmet veren CERAGEM'e Karslılar teşekkür ediyor.

Daha sağlıklı, daha dinamik bir yaşamı herkese sunmak adına Kore’de bilimi alternatif tıbba uygulayarak, dünyada toplam 4000’den fazla şubesi ile 75’in üzerinde ülkede her gün yaklaşık 1.500.000 kişiyi hasta değil misafir olarak ağırlayan ve alanında lider olan tıbbi araç üreticisi Ceragem ücretsiz deneme merkezi Karslılardan büyük ilgi görüyor.

CERAGEM, herkese daha sağlıklı ve dinamik bir yaşam sunmak için Kore'de bilimi alternatif tıbba uygulayarak tıbbi araçlar üretti ve bu tıbbi araçlarla mucizeler yarattıktan sonra alanında liderliği elinden bırakmadı.

Ceragem Cheon-An şehrinde yeni kurulan yüksek teknoloji sahibi modern fabrikasıyla kişisel masaj aletleri piyasasında dünyadaki lider konumunu hep koruyan bir firma olarak adını duyurdu. Dünyada toplam 4000'den fazla şubesi ile 75'in üzerinde ülkede, her gün yaklaşık 1.500.000 kişiyi ağırlayarak alanında tartışılmaz bir noktaya geldi.

Ceragem Firması, ürünü satın almadan önce defalarca deneme olanağı sunma stratejisiyle, ürününü benzersiz kılarak, bu tanıtım sistemi ile kişilerin aldıktan sonra değil de, almadan önce ücretsiz birçok kez deneyerek ürüne tamamen ikna olmaları ve beğendikleri takdirde almalarını sağlamak için çıktı yola. Uyguladığı tanıtım sistemi ile birçok takdir ve övgü alarak sayısız ödüller, dünya çapında sertifikalar ve yaptığı rekor seviyedeki sağlık yardımları ile genç ve de iddialı ayrıca Türkiye'de TSE Onaylı Tek Masaj Yatağı firması olan Ceragem Firması, dünyada sağlık ortağı olabilecek ürünler sunma iddiasıyla çıktığı yoldan Kars’a ulaşarak Ücretsiz Deneme Merkezi ile Ortakapı Mahallesi, Şehit Yusuf Bey Caddesi’nde yoğun bir ilgi ve talep eşliğinde konakladı.

“HASTALARIMIZ DEĞİL MİSAFİRLERİMİZ”

Ceragem Firması, başta Avrupa Birliği ülkeler (Almanya, İsviçre, İspanya, Fransa, Avusturya, İtalya) olmak üzere ABD, Kanada, Çin, Hong Kong, Tayvan, Avustralya, Yeni Zelanda, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Türkiye' yi de içine alarak haklı bir gurur taşımanın mutluluğuyla bulunduğu Kars’ta Ceragem Şube Başkanı Muharrem Özgüven; “Hasta değil misafirlerimiz” dediği Kars halkına, günde 15 seans ve bir seansta 4 ile 85 yaş arası 20 misafire yürüme problemlerinden, bel, boyun fıtığı ile omurga, damar hastalıkları gibi birçok hastalığın mucizevî tedavisi için hizmet vermenin memnuniyetini yaşadıklarını belirtti.

Korelilerden 3 ay kurs gördükten sonra Kars’ta 20 görevliyle beraber hizmet veren Şükran Çimendağ ile Şengül Daşdemir ise gelen misafirlerin büyük bir rahatlık ve memnuniyetle gittiklerini söyledi.

4 YAŞINDA YÜRÜME ENGELLİ ÇOCUK KUCAKTA GELDİĞİ SEANSLARDAN YÜRÜYEREK AYRILDI

4 yaşında ve ayakları birbirinin üzerinde olduğu için yürüyemeyen Hüseyin Oğuz kucakta geldiği seanslardan yürüyerek ayrılmanın mutluluğunu yaşayan isimlerden sadece birisi. Bunun dışında 66 doğumlu İsmail Aydeğer bel fıtığı ve kanal daralması şikâyetleri ile gelerek 4 seanstır tedavi görüyor. 67 yaşındaki Nurten Daşdelen ise bir seans girmesine rağmen hissettiği rahatlığı anlatırken “mucize gibi” dediği Ceragem’ı herkese tavsiye eden vatandaşlardan.

2003 yılının Eylül ve Ekim aylarında kurulmuş olan Ceragem Firması, öncelikli olarak, Türkiye'nin bütün şehirlerinde birçok şubeyi en kısa zamanda açarak her şehre ve her ilçeye hizmet götürmeyi ve daha sonra ise Türkiye firmasını, Ceragem'in Ortadoğu Merkezi yaparak kısa zamanda önce bir montaj fabrikası, daha sonrasında ise A'dan Z'ye üretim yapan fabrikasını açarak, hem istihdam yaratmak, hem de çevre ülkelere ihracat yaparak ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Daha Fazla Bilgi İçin:

http://www.ceragem.com.tr/