Tolgahan Reis: 88.Yılımız Kutlu Olsun

Ak Parti Kars Gençlik Kolları İl Başkanı Tolgahan Reis : Cumhuriyetimizin 88. Yılı ve Kars’ın Düşman İşgalinden Kurtuluş Yılı Kutlu Olsun...

Ak Parti Kars Gençlik Kolları İl Başkanı Tolgahan Reis, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 88. Yıldönümü ve Kars’ın Düşman İşgalinden Kurtuluş Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunu coşkuyla kutluyoruz; ama Van’da meydana gelen depremin acısını da yüreğimizde hissediyoruz, diyen Başkan Tolgahan Reis, mesajında şu görüşlere yer verdi :

“Bugün, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 88. Yıldönümü’nü gururla kutluyoruz. Tarih sahnesinde esaret görmemiş bir milletin evlatları olarak, milletimizin hür ve başı dik yürüyüşünün son nişanesi Cumhuriyetimiz olmuştur.

Büyük milletimiz 29 Ekim 1923 tarihinde, canıyla, kanıyla, meydanlardaki kahramanlıklarıyla kazandığı bir mücadelenin sonucunda kurulan ve ebediyete kadar yaşamayı hak eden bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti bugün 88. yaşına ulaşmıştır.

Millet olarak, geçmişten aldığımız güç ve gayret sayesinde, bugün ülkemiz muazzam bir gelişme sürecine girmiş, Türkiye Cumhuriyeti, Dünyanın en saygın ülkeleri arasında hak ettiği yerini almıştır. Ülkemiz, her geçen gün insan hak ve özgürlükleri alanında büyük yol kat etmiş, demokrasi alanında da düne oranla bugün çok daha ileri seviyelere ulaşmıştır. 

İçeride birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği, dışarıda itibarının hızla yükseldiği, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma arzu ve gayretiyle Türkiye Cumhuriyeti yoluna devam ediyor.

Gelecek nesillere daha mutlu, daha yaşanabilir, daha huzurlu,  daha müreffeh bir ülke bırakmak en önemli sorumluluğumuzdur.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88. yıldönümünü ve Kars’ın Düşman İşgalinden Kurtuluş Yılını kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Aziz şehitlerimize ve Van depreminde hayatlarını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah (c.c)’tan rahmet diliyoruz.”