ÜÇEL Unlu Mamülleri hizmette

Kars Eski Garajlar içerisinde açılan Üçel Unlu Mamüller İşletmesinin açılışına Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş tarafından halk oyunları gösterisi eşliğinde açılışı yapılan işyeri Kars’ta Unlu Mamüller gurubuna yeni bir işletme açılmasının heyecanı yaşattı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta, isletmenin ilk unlu mamüllerinden oluşan ürünleri misafirlere ikram edildi.

İkisi Samsunlu ve biri Digorlu olan üç ortağın girişimiyle hizmete açılan ve ekmek, pide, lahmacun, poğaça ve fast food ürünleri ile hizmet verecek olan isletmenin açılışına katılan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Bugün ÜÇEL Unlu Mamüller Fırınının açılışı yapmak için bir aradayız. Artık devletimizin kendi kaynaklarını kullanarak, işsizliğe çözüm bulma yerine sağ olsunlar işadamlarımız kendi kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak, işsizliğe çözüm bulma yönünde istihdam sağlıyorlar. İşadamlarımızın ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da yatırımlarını artırması yönünde adımlar atıyor olmaları oldukça sevindirici. Bu tür istihdam alanlarının daha da artması yönünde kendilerine başarılar diliyorum, bu işyerinin Kars’a ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

İşletmenin ortaklarından Hacı Abdurrahman Bezer, Mustafa Baştürk ve İlimdar Ekinci ortak olarak yaptıkları açıklamada, “Kars’a bizler de hizmet yapabilmek adına yola çıktık. Ne yapabiliriz düşüncesi ile aldığımız karar ile bu işletmeyi karsıların hizmetine sunduk. İnşallah Karslılar bizi benimseyecek, bizler de onların istediği hizmeti en iyi şekilde vereceğiz. Çok çeşitli unlu mamüller ile Kars halkının hizmetindeyiz” dediler.