Vali Kara Mezrada

Kars Valisi, Mezra köyünü ziyaret etti...

Kars Valisi Ahmet Kara, merkeze bağlı Mezra Köyü’ne giderek vatandaşların sorunlarını dinledi ve Kars için önemli olan projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Muhittin Yoran, Sosyal hizmetler müdürü Doğan Gül, Sağlık Müdürü Fahri Sevinç, Bayındırlık Müdürü Ömer Bolat, Milli eğitim Müdürü Recep Aktaş ve Tarım Müdürü Yusuf Yurdalan ile birlikte Mezra köyünü ziyaret eden Vali Ahmet Kara, Köy Muhtarlığında köylülerin sorunlarını dinledi.  

Mezra köyü Muhtarı Kenan Bolantekin, Vali Ahmet Kara’ya köylerinin yol, su ve arazi sorunları gibi sıkıntılarını anlattı. Muhtarın anlattığı sorunları tek tek dinleyen Vali Kara, birim müdürlerine gerekli notları aldırarak gerekeni yapacağını söyledi.

Vali Kara daha sonra Köy okulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenlerle de görüşen Vali Kara, Çocukların gelecek nesilleri oluşturacak kişiler olacağı, o nedenle çocukların gereken özveriyle yetiştirilmesinin çok ön olduğuna vurgu yaptı.

Vali Kara, öğrencilerle kısa sohbeti sonrası köyden ayrıldı.

-KHA-