Yusufpaşa Mahallesindeki Eksikler Gideriliyor

Kars merkez Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı A. Ferit Koç, mahallesinde yapmış olduğu çalışmalarla takdir topluyor...

Kars merkez Yusufpaşa Mahallesi'nde; Millet, İstiklal, Eski Bakırcılar, Eski Kasaplar ve Hasan Aras sokaklarında bulunan hava üstünden geçen çarpık ve kötü görünümlü elektrik kabloları ve eski elektrik direkleri Aras Elektrik Müdürlüğü ekiplerince 35 günlük çalışmayla, yer altına aldı.

Sokak aydınlatma direkleri değiştirilerek görüntü kirliliği giderilmiş ve sokaklar daha iyi şekilde aydınlatılmıştır.

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ; Millet, İstiklal, Eski Bakırcılar, Eski Kasaplar ve Hasan Aras sokaklarında 20 yıldan fazladır yenilik ve değişim yapılmamıştır.

Yusufpaşa Mahalle Muhtarı  A.Ferit Koç tarafından Aras Elektrik Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne müracaatları sonucu yukarıda isimleri geçen Harakani Camii'si ve Türbesi'nin önünde bulunan bu önemli sokaklar Aras Elektrik çalışmalarını bitirdikten sonra Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce asfalt atma ve bir büyük sokak, kaldırım çalışmalarından sonra sokaklar vatandaşların hizmetine sunulmuştur.

Yusufpaşa Mahalle Muhtarı  A. Ferit Koç çalışmalardan dolayı Kars Valisi Ziya Polat, Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın, Fen İşleri Müdürlüğüne, şeflerine, tüm emeği geçen çalışanlarla mahallesi adına ve kendi adına teşekkürlerini sundu.

Ayrıca Aras Elektrik Müdürü Zafer Demir ve tüm çalışan mühendis, şef ve emekçi kardeşlere sonsuz teşekkürlerini iletti.