1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Sevgililer Günü' katili yakalandı
Sevgililer Günü katili yakalandı

'Sevgililer Günü' katili yakalandı

Kars’ta sevgililer gününde av tüfeği ile lise öğrencisi Seda Sürmeli’yi öldürerek ikisi ağır 4 kişiyi yaralayan 18 yaşındaki Deniz A., olaydan 11 gün sonra yakalandı.

A+A-

Av tüfekli katil yakalandı 

Kars'ın Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesindeki Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Seda Sürmeli, Deniz A. tarafından 14 Şubat günü av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. 

Elindeki silahla dehşet saçan Deniz A., Seda Sürmeli’nin yanında bulunan Anıl Çinkılıç ile Ufuk Topçu’nu ağır, yoldan geçen iki kişiyi de hafif yaraladı. Saldırıdan sonra av tüfeğiyle bir otomobile binen Deniz A. kayıplara karıştı. 

Tanık ifadeleri üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü, av tüfekli saldırıyı, bir yıl önce cezaevinden çıkan ve Kağızman nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Deniz A.’nın gerçekleştirdiğini belirledi. Teknik takip altına alınan Deniz A.’yı yakalamak için dün gece 10 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Aranan Deniz A., Kağızman’ın Şahindere Mahallesi Kırkevler mevkiindeki bir evde ele geçirildi. Kars’a getirilen Deniz A., alınan ifadenin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, bugün sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum