1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şık ve Modern Tasarımlı Valizler: Seyahatlerde Tarzınızı Yansıtın
Şık ve Modern Tasarımlı Valizler: Seyahatlerde Tarzınızı Yansıtın

Şık ve Modern Tasarımlı Valizler: Seyahatlerde Tarzınızı Yansıtın

Büyük boy valizler, farklı dış tasarım özellikleriyle zenginleştirilmiş sıra dışı görünümlere sahiptir.

A+A-

Modaya yön veren şık ve modern tasarımları Myvalice üzerinde bulabilmeniz mümkündür. Seyahat ederken, eşyalarınızı güvenle taşıyabilmenizin yanı sıra, tarzınızla bütünleşebilecek farklı valiz tasarımları yapılmıştır. Seçenekler arasında yer alan Honey, Diamond, Ruby, Force Expo ve Lotus gibi farklı tasarımlar, modern çizgilerle anlam kazanmıştır.

Şık, rahat ve konforlu olarak kullanabileceğiniz valiz modelleri, tatile çıkarken tarzınızı yansıtabilmenize olanak sağlar. Valizlerdeki dış tasarım özelliklerinin yanı sıra, farklı renk alternatiflerinin olması da kullanıcılar tarafından tam not almaktadır. Mor, bordo, sarı, siyah, pembe ve daha birçok renk alternatifini Myvalice üzerinde bulabilmeniz mümkündür.

Seyahatlerde Şıklığınızı Tamamlayacak Modern Valizler

Valiz seti olarak üretilen farklı parçaların birleşimiyle bir araya getirilmiş ürün seçenekleri birçok ihtiyaca yön vermektedir. Seyahat ederken, eşyalarınızı taşıyabilmeniz için bu ihtiyacınızı karşılayabilecek sayıda valiz satın almanız gerekir. Geniş aileler 3’lü ya da 4’lü travel setler arasından seçim yapsa da 2’li olarak tasarlanan setleri de tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda, eşyalarınızı taşırken, modern hatlarıyla dikkat çeken valizler ile tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Spor, klasik ya da sıra dışı tarzlara hitap edebilecek valiz modelleri seçenekler arasında yer almaktadır. Bürünmek istediğiniz stili tamamlayabilecek valizlerde, işlevsel özelliklere de yer verilmiştir. Soft touch tutma sapı ve şifre kilit sistemi gibi detaylar, kullanıcıların seyahat konforunu artıracaktır.

Kolay Taşınabilir Seyahat Valizlerindeki Modern Detayları Keşfedin

Valiz modelleri, kolay taşınabilmesi için çok yönlü şekilde tasarlanmıştır. Genel olarak, 4 tekerlekli olarak üretilen valizlerin 360 derece dönebilme kabiliyeti vardır. Bu dönüş işlemi, tekerleklerdeki manevra kabiliyeti ile sağlanmaktadır. Aynı zamanda, valizlerin içinde yer alan iç lastiklerin kemer ile tutturularak, eşyalarınızın dağılmadan taşınmasını sağlayabilirsiniz. İç bölmeyi ikiye ayırarak eşyalarınızı kategorize edebileceğiniz valiz modelleri ile tatil yaparken eşyalarınızı kolayca bulabilirsiniz.

Valizlerin tutma sapındaki yumuşaklık sayesinde, elinizde herhangi bir baskı hissetmeden hareket edebilirsiniz. Bu özellik, valizinizi daha kolay şekilde taşımanızı sağlar. Aynı zamanda, valizlerin dış tasarımında yer alan farklı çizgiler, her tarza hitap edebilecek özelliktedir.

Konforlu ve Şık Valizler İle Seyahat Kalitenizi Artırın

Myvalice.com üzerinde yer alan kabin boy, orta boy, büyük boy, çocuk valizi ve yuvarlak valizler, farklı kesimlerin kullanabileceği özelliktedir. Farklı yaş gruplarına ve seyahat ihtiyaçlarına yön verecek valiz modelleri seçenekler arasında yer almaktadır. Seyahat kalitenizi artıracak olan valizleri set halinde de satın alabilmeniz mümkündür. 2’li, 3’lü ve 4’lü travel valiz setleri, geniş bir aileye sahipseniz, tercih edebileceğiniz alternatifler arasındadır.

Sıra dışı valiz tasarımlarını benimseyen seyahat tutkunları, yuvarlak valiz modellerini tercih edebilir. Yuvarlak hatlı olarak tasarlanan bu modellerin farklı renk alternatifleri de vardır. Görünümü ve modern hatlarıyla son zamanlarda sıklıkla tercih edilen en modern valiz modellerinden bir tanesidir.

Eğlenceli ve Modern Hatlara Sahip Çocuk Valizleri

Büyük boy valizler, uzun seyahatler için uygun olabilecek boyutlardan bir tanesidir. Ancak uzun tatillere çıkarken her aile bireyinin valizi ayrı olmalıdır. Çünkü her bireyin giysisi, ayakkabısı ve kişisel ürünleri kendi valizinde olduğunda, eşyalara erişim daha kolay olacaktır. Çocuk valizlerinin üzerinde farklı hayvan figürlerine yer verilmiştir. Aynı zamanda, kullanılan renklerin canlı tonlar arasından seçilmiş olması, çocuk valizlerindeki eğlenceli görünümü artırmıştır.

Çocuğunuzun kendini özel hissedebilmesi ve seyahat ihtiyaçlarını kendi valizine hazırlaması için çocuk valizleri kategorisi arasından seçim yapabilirsiniz. Fil, zürafa, kaplumbağa gibi hayvan figürlerinin yer verildiği valizler, erkek ve kız çocukların zevkine hitap edebilecek tasarımlara sahiptir.

Renk Alternatifleri ve Şık Detaylarıyla Göz Dolduran Valiz Modelleri

Valiz kategorisinde yer alan farklı hatlara sahip modeller bulunmaktadır. Büyük, küçük, kabin, orta boy, çocuk valizleri ve yuvarlak valizler şık detaylar ile tasarlanmıştır. Her bireyin yaşı, zevki ve seyahat için ihtiyacı olan valiz boyutu birbirinden farklıdır. Buna bağlı olarak, farklı renk alternatifleri arasından seçim yaparak, iş, dinlenme ve diğer nedenler ile çıkacağınız tatillerde tarzınızı yansıtabilirsiniz. Siyah, yeşil, pembe, gri, mor, lila ve daha birçok renk yelpazesinin yer aldığı valiz modelleri, kombininize uyum sağlayabilecek çeşitliliktedir.

Valiz Setlerindeki Modaya Yön Veren Çizgiler

Myvalice.com sitesi üzerinde yer alan valiz setleri, farklı türdeki seyahat şekillerine hitap edecek seçeneklerdedir. Valiz setlerinin içinde yer alan parçaların yanı sıra, görünüşlerindeki trend tasarımlar da dikkat çekmektedir. Modaya uyumlu olarak tasarlanan valiz setleri, aynı renk ve çizgilerde olduğu için birbiriyle kombinedir.

Yeni nesil ve marjinal tasarımlara yer verilen Myvalice sitesinde, valiz setleri farklı yaş gruplarına hitap etmektedir. Valiz setleri, uzun seyahatlere çıkarken tatil sırasında bütün ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacak niteliktedir. İş, okul veya kafa dinlemek için yapılan tatillerde ihtiyaç duyulabilecek valiz boyutları uygun fiyat oranlarıyla satışa sunulmaktadır.

Uygun Fiyat Avantajlarıyla Satışa Sunulan Şık Valizler İle Bütçenizi Koruyun

Büyük boy valizler ve seçenekler arasında yer alan diğer valiz boyutları farklı fiyat aralıklarıyla satışa sunulmaktadır. Valizlerin boyutu, şekli, tasarımı, işçiliği ve üretimi sırasında kullanılan malzemelerin kalite düzeyi satış fiyatlarını etkilemektedir. Myvalice, uygun fiyat aralıklarıyla satışa sunduğu valiz modellerini bütçe dostu oranlar ile kullanıcılarla buluşturmaktadır.

Bütçenize dost oranlar ve zaman zaman yapılan kampanyalar ile uygun fiyat aralıklarıyla ihtiyacınız olan valiz modeline sahip olabilirsiniz. Tekli ya da set halinde satın alabileceğiniz valizlerin yanı sıra, çocuklarınız için tercih edebileceğiniz eğlenceli tasarımları da seçenekler arasında bulabilirsiniz. Farklı yaş aralıklarına hitap eden valizlerin üretim özellikleri de fiyatlara etki eden detaylardan bir tanesidir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.