1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Karsspor Batman Belediyespor Hazırlıkları Sürdürüyor...

A+A-

Spor Toto 3. Lig takımlarından Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde hafta sonu misafir edeceği Batman Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Mesut Demir, nezaretinde yapılan antrenmanda teknik heyet ve sporcuların tek hedefi Batman maçını kazanarak rahat nefes almak.

Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, Batman Belediyespor’u kendi sahalarında yeneceklerini ve yollarına 3 puanla devam edeceklerini söyledi.

Yeşil Beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı Mesut Demir; “Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Geçen hafta Bursa deplasmanından puanla döndük. Çok zor bir maç oldu. Buna rağmen haftayı kayıpsız kapattık. Biz özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız. Kendi sahamızda kaybetme gibi bir lüksümüz olamaz. Ben ve sporcularım bunun bilincindeyiz” dedi.

BATMAN MAÇINI KARSLILARI BEKLİYORUZ

Karsspor’un kendi sahasında oynadığı maçlarda taraftarlarının desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Teknik Direktör Mesut Demir; “Biz kendi sahamızda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bunun için Batman karşılşamasında trübinlerin dolacağına inanıyorum. Çünkü bizim taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Taraftarı olmayan bir takımın gücüde olmaz. Taraftarlarının gücünü arkasına alan bir takımında geçemeyeceği takım yoktur. Bu anlam içerisinde bütün taraftarlarımızı Pazar günü maça bekliyoruz” diye konuştu.

HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ

Karsspor’un orta sahadaki dinamosu Oğuzhan Yıldırım’da her maça kazanmak için çıktıklarını belirtti.

Başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Yıldırım; “Biz iyi bir ekip kurduk. Ve çok zor maçları kazandık. Önümüzde bizi bekleyen bir çok zorlu karşılşama var. Hedefimiz takım olarak en az kayıpla bu sezonu hak ettiğimiz noktada bitirmek. Bunun için aralıksız çalışıyoruz. Arkadaşlarımın morelleri çok iyi. Her şey çok güzel. Kars Türkiye’nin en güzel illerinden birisi burada olmaktan yeşil beyazlı formayı giymekten onur duyuyorum. Biz kenetlendik biribirimize ve kendi sahamızda her maçı kazanacağız” şeklinde duygularını dile getirdi.

Kars Atatürk Stadında yapılan anteranmanda futbolcuların hırslı olmaları gözlerden kaçmadı. Çift kale maçta bir birlerine sert giren futbolcuları Teknik Direktör Mesut Demir, çalışmayı sık sık keserek sakatlık yaşanmaması için uyardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.