1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Kars'ta...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Kars'ta...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Kars'ta...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi ziyaret ve açılış programlarına katılmak üzere Kars’a geldi.

A+A-

Kars Harakani Havalimanı’nda Kars Valisi ve Belediye Başkanı Ziya Polat, Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, önceki dönem Milletvekili ve Ak Parti MYK Üyesi Ahmet Arslan, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Ak Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar, Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Enver Aydın ve il protokolü tarafından karşılanan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Havalimanı yerleşkesinde ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Kars Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Yumaklı, Valilik Şeref Defteri’ni imzalayarak Kars Valisi ve Belediye Başkanı Ziya Polat’tan, Kars’ın tarım ve hayvancılığı hakkında brifing aldı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kafkas Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı açılışına katılmak için Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi’ne geçti.

Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı Sanat Etkinlikleri kapsamında hazırlanan serginin açılışını yapan Bakan Yumaklı ; "Cumhuriyeti Biz Böyle Kurduk" , "Hatıralar ve Taş" temalı sergileri gezerek bilgiler aldı.

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği'ni ziyaret eden Bakan Yumaklı ; "Beefmaster ve Zavot Sığır Irklarında Embriyo Transferi" projesi ve “Kafkas Çoban Köpeği Irkı Korunuyor” projesi ile çiftlikte yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Bakan Yumaklı, Kars İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne geçerek, İl Müdürü Enver Aydın’dan yapılan çalışmalar ile ilgili brifing aldı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kars’ta Tarım ve Hayvancılık Sektörü temsilcileri ile buluştu.  

Kars DSİ Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Tarım ve Hayvancılık Sektörü Değerlendirme Toplantısı’nda Kars’ın tarım ve hayvancılığı ile ilgili önemli konular görüşüldü.

a1-211.jpga2fgef.jpga3ffre.jpgaa4fgfg.jpga5dgd.jpga6ffgg.jpga7fghd.jpga8hfgf.jpga9gdfdff.jpga10nfgh.jpga11rgre.jpga12dfgdfd.jpga13gfgfd.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.