1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Teröre kınama
Teröre kınama

Teröre kınama

Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Murat Şanlı, son günlerde ülkede artan terör olaylarını kınayan bir mesaj yayınladı.

A+A-

Şanlı, “17 Ağustos 2011 günü Hakkâri –Çukurca yolu üzerinde intikal halindeki bir askeri konvoya bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu 8 askerimizin ve 1 Geçici Köy Korucusu şehit olması, 15 askeri personel yaralanması Milletimizi derin üzüntüye boğmuştur. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet içerisindedirler. Bu vatan hainleri hedeflerine hiçbir zaman ulaşmakta Muaffak olamayacaklardır.” dedi.

“TERÖRDEN MEDET UMANLAR KENDİ KANLARINDA BOĞULACAKTIR. ”

Şanlı ayrıca, “Bu vatan toprağı kolay kazanılmamıştır. Üç beş teröriste meydan verileceğini sananlar büyük yanılgı içerisindedirler. Hiç bir kuvvet Milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. “Türk Milletine bu mübarek ramazan ayında böylesi acılar yaşatan bu hain Terör saldırıyı Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği olarak şiddet ve nefretle kınıyoruz. Vatan Toprağı uğruna tereddüt etmeden canını ortaya koyan Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Aziz Milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.