1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tiyatrocu Kars'ın Başbakan'a sevgisi
Tiyatrocu Karsın Başbakana sevgisi

Tiyatrocu Kars'ın Başbakan'a sevgisi

Tiyatrocu Kars, Başbakan'a sevgisini 41 kıtalık methiyeyle anlattı...

A+A-

Tiyatrocu Abdullah Kars, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini, bir gecede yazdığı 41 kıtalık methiyeyle anlatıyor...

Tiyatrocu Abdullah Kars, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini, bir gecede yazdığı 41 kıtalık methiyeyle anlatıyor. Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında 14 bin defa sahne alan 72 yaşındaki Kars, "Seçime Giderken Başbakan’a Destan" adlı methiyeyi her gittiği yerde okuyor.

Geçen seneki anayasa değişikliği referandumu için yazdığı "Referanduma Giderken" adlı 14 kıtalık şiirden sonra yüzlerce kişinin telefon ederek, Başbakan Erdoğan için de bir şeyler yazmasını istediğini söyledi. Şimdiye kadar en az 50 yere çağrıldığını belirten Kars, "Başbakan için bir şeyler yazmam istendi, ben de zaten düşünüyordum ama kendisini rencide ederim düşüncesiyle gündeme getiremiyordum. Sonra aşırı ısrarlara dayanamadım. Doküman toplayayım derken bir gece saat 02.00'ye kadar 41 kıtalık methiyeyi yazınca dramatize de ettim. Önemli birkaç kişiye gösterdim, beğenip bazı ufak değişikliklerden sonra her yerde okutmaya başladılar. Başbakan geldiğinde, kendisine de okumak isterdim." dedi.

Methiyenin 41 kıtasının 37’sini ezbere okuduğunu belirten Abdullah Kars, dinleyenlerin çok beğendiğini, hatta bazılarının gözyaşlarını tutamadığını anlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.