1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Toraman Ailesi MHP’ye Katıldı
Toraman Ailesi MHP’ye Katıldı

Toraman Ailesi MHP’ye Katıldı

​​​​​​​YOL-İŞ Sendikası Kars Şube Başkanı Tamer Toraman ve Bülent Toraman ailesi ve kalabalık bir heyetle MHP’ye katıldı.

A+A-

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi : “Bugün büyük bir kalabalıkla hem partimize, hem Cumhur ittifakına katılarak bize güç veren Sayın Bülent Toraman’a, kıymetli ailesine, YOL-İŞ Sendikası Kars Başkanı Sayın Tamer Toraman’a ve hepsi birbirinden kıymetli hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Partimize ve Cumhur İttifakımıza katılımlar artarak devam edecektir. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı zafer Cumhur İttifakınındır ve Prof. Dr. Ötüken Senger Kars’ın Şehrül-Emin’i olacaktır.

Katılımlardan dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren, Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger, katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. “Bugün buraya gelerek bize güç verdiniz, şeref duyduk. Hepinize yanımızda yer aldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından MHP’ye katılan Tamer ve Bülent Toraman ile katılımcılara MHP rozetleri İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından takıldı.

111111111111111.jpgvvvvvvvvv.jpg2a-001.jpg2222-004.jpg3333333333333333.jpg44444444-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.