1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türk Kızılay’ı çare oluyor
Türk Kızılay’ı çare oluyor

Türk Kızılay’ı çare oluyor

Kars’ta, 5 yıl önce ölen eşinin kredi borcu, engelli kızıyla yaşam savaşı veren kadını Türk Kızılay’ı Gazi Kars Şube Başkanı Remzi Aras ziyaret etti.

A+A-

Engelli kızı Şafak’la yaşam mücadelesi veren fedakar anne Behice Altundaşlar’ın haberinin ulusal televizyonlarda yayınlanmasının ardından Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar’ın talimatı üzerine Kars Şube Başkanı Remzi Aras, kadını Kars’ın Halitpaşa Mahallesi Ziya Ağa Sokak Numara: 2’deki evinde ziyaret etti. Gıda ve giyecek paketiyle yapılan ziyarette kadının yaşadığı sıkıntıları anlattı.

Behice Altundaşlar, “Eşim 5 yıl önce vefat etti. Vefat etmeden önce iki bankadan 8 bin TL tutarında kredi almıştı. O kredilerin ödenmesi için bize sürekli kağıtlar geldi. Eşimin dükkanından da bana maliye ve SGK borçları gelmişti. Engelli kızım için devletten aldığın evde bakım ücreti ve engelli maaşını da bu sıkıntılara harcamak zorunda kaldık. Benim serzenişim de buydu. Allah devletimize zeval vermesin. Allah kapımızı çalıp bize yardım eden herkesten razı olsun. Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz Yunus Kılıç gelmişti. Kendisini evin boyasını üstlendi ve evin tabanını tamir ettireceğini söyledi. Bu çalışmalar şu anda yapılıyor. Aynı zamanda da bir adet çamaşır makinesi gönderdi. Allah kendisinden razı olsun. Diğer Milletvekilimiz Ahmet Arslan da evin dış cephesindeki tamir ve onarımı yaptıracağını ifade etti. Yüze Rab’bim her ikisinden de razı olsun. Bugün de Kızılay başkanımız Remzi Aras geldi ve o da bize yardımda bulundu. Kendisini Allah hiçbir yerde darlatmasın. Yine Nafiz İpek isimli işadamımız 5 bin TL göndermişti ve bir aile beni ziyarete gelirken yanlarında da bir adet baza getirmişlerdi. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.